Obiectul găsit de anchetatorii bulgari în avionul care a survolat ilegal România. Aşa s-ar explica multe

Stan Filon 13.06.2022, 23:09
Obiectul găsit de anchetatorii bulgari în avionul care a survolat ilegal România. Aşa s-ar explica multe

Anchetatorii care au luat la puricat avionul misterios care a survolat fără autorizație România și alte state NATO au găsit un obiect care schimbă cu totul datele problemei. Acum, autoritățile din statele respective sunt în alertă, deoarece nu știu exact ce a făcut avionul respectiv în spațiile aeriene survolate. Cei care se ocupă de anchetă sunt procurorii bulgari, pe teritoriul cărora a aterizat aparatul de zbor.

Obiectul găsit de anchetatorii bulgari în avionul care a survolat ilegal România

Apar noi informații legate de aparatul de zbor care a survolat fără autorizație spațiul aerian al României și al altor trei state NATO. Avionul de mici dimensiuni a survolat România, Ungaria, Serbia și a aterizat în Bulgaria, iar echipajul de la bord a reușit cumva să se facă nevăzut.

Pe teritoriul României, avionul de mici dimensiuni a fost interceptat de două avioane de luptă F-16, însă membrii echipajului nu au răspuns la apelul piloților și au decis să rămână tăcuți. Ei bine, acum procurorii au găsit în avionul respectiv un obiect care le-a dat fiori. Se pare că aeronava a fost folosită pentru spionaj, deoarece era dotată cu o cameră video care ar fi putut înregistra întreaga călătorie și toate obiectivele peste care a trecut.

Obiectul gasit de anchetatorii bulgari in avionul care a survolat ilegal Romania
Obiectul gasit de anchetatorii bulgari in avionul care a survolat ilegal Romania

Piloții sunt de negăsit

Camera video dotată cu SIM este de tip panoramic, adică are vedere la 360 de grade, potrivit Realitatea Plus. Dacă a fost pornit, dispozitivul putea înregista tot ce s-a întâmplat în timpul zborului, inclusiv posibilele obiective militare survolate.

Până în prezent, cele două persoane care s-ar fi aflat la bord nu au fost găsite de procurorii bulgari. Aeronava cu două motoare a aterizat pe un fost aeroport din perioada comunistă, pe timp de noapte, lucru care indică faptul că au existat complici la sol care au semnalizat terenul și au ajutat astfel la aterizare.

Din ceea ce s-a aflat până în prezent, avionul a decolat miercuri din Lituania și a intrat ilegal în spațiul aerian al mai multor țări. Avionul a fost găsit ulterior în Bulgaria, însă fără echipaj. Cazul s-a aflat în România după ce mai mulți oameni au filmat aeronava încadrată de cele două avioane de luptă, iar imaginile s-au viralizat în spațiul virtual.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...