Obiectul din casă care te lasă fără bani. Aduce sărăcie, trebuie să scapi repede de el!

Ioana Bucur 02.05.2022, 18:09
Obiectul din casă care te lasă fără bani. Aduce sărăcie, trebuie să scapi repede de el!

Dimensiunea, culoarea, materialul, utilitatea – sunt principalele criterii de care ținem cont în momentul în care suntem pe cale să face o nouă achiziție pentru locuință. Pe măsură ce timpul trece, ne înconjurăm de lucruri ce ar trebui să ne aducă fericirea. Un celebru bioernoterapeut vorbește despre energiile benefice și negative pe care le atragem fără să ne dăm seama. Acesta este obiectul din casă care te poate lăsa fără bani. Trebuie aruncat imediat.

Cum atragem norocul

Când vine vorba despre obiectele din casă, nu trebuie să ne gândim doar la partea estetică, ci și la efectele pe care prezența lor le poate avea. Unele pot fi un magnet pentru fericire, bunăstare, prosperitate, altele, pentru ghinion, nefericire și mari pierderi financiare. Totul este energie, a explicat Lidia Fecioru. Depinde doar de noi cum o folosim.

„Casa este locul care trebuie să ne ofere confort, liniște, siguranță, să ne simțim confortabil spiritual. Există case frumoase, somptuoase și… reci, cum există case sărace, curate, dar… calde, primitoare. Totul ține de energia care se creează în acea casă.” a spus bioenergoterapeutul, la Antena 3.

Aducătoare de echilibru spiritual și noroc sunt cristalele, aceastea având capacitatea de a regla fluxul de energie din locuință. Un efect incredibil îl are o plantă aparent banală: ficusul. Acesta, spune Mihai Voropchievici, eliberează casa în care crește de vibrațiile negative: „Aduce armonie, creează o stare de liniște, îndepărtează stresul”. Trebuie doar să avem grijă să nu aibă frunzele ascuțite.

Obiectul din casă care te lasă fără bani. Aduce sărăcie, trebuie să scapi repede de el!
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Un obiect din casă ne poate lăsa fără bani

Dacă vrem să ținem ghinionul și sărăcia la distanță, în casă nu au ce căuta obiectele în culorile pământului sau tablourile ce înfățișează scene violente, agresive, la fel și figurinele și statuile din gips. Sunt de evitat și pereții și podelele de sticlă.

„Trebuie să scăpăm de cadourile nedorite. Nu sunt ale tale, nu se lipesc de tine, energetic”, spune Lidia Fecioru despre cadourile primite, dar care nu ne sunt pe plac.

Lista continuă cu măturile vechi – unele legende populare spun că măturile vechi atrag problemele și nefericirea într-o casă, tocmai de aceea ar trebui schimbate destul de des -, încălțămintea uzată. Dintre toate, însă, obiectul care atrage sărăcie este orice farfurie sau cană spartă. Nu le păstra, aruncă-le fără ezitare.

Bioenergoterapeutul ne-a mai sfătuit să nu lăsăm cuțite pe masă peste noapte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...