Obiectul de care toată lumea are nevoie în casă, la preţ mic în Lidl. Oferta e de nerefuzat

Andra Daoud 02.03.2022, 16:40

Lidl își reînnoiește oferta de produse de două ori pe săptămână, în fiecare luni și joi, mai exact. Retailerul vine cu oferte de nerefuzat la obiecte la care nu te-ai aștepta, iar clienții Lidl vor putea găsi în magazinele din toată țara, începând de joi, 3 martie, obiecte cu prețuri de câteva ori mai mici decât în alte magazine. Iată ce produse fac parte din ofertă și au prețuri de nerefuzat!

Obiectul de care toată lumea are nevoie în casă, la preţ mic în Lidl

Începând de joi, 3 martie, în magazinele Lidl se vor găsi articole pentru casă și pentru birou la prețuri imbatabile. Primăvara este momentul perfect pentru organizarea casei și pentru o curățenie generală, pentru a scăpa de lucrurile vechi și nefolositoare și a le înlocui cu altele noi, perfect funcționale. Este momentul ideal pentru a face acest lucru, iar o parte dintre obiectele de uz casnic de care oricine are nevoie se găsesc în această perioadă la Lidl.

Unul dintre cele mai tentante articole, din punct de vedere al prețului, este un prelungitor cu 8 prize și întrerupător, care se vinde la prețul de 49,99 lei. În magazinele de specialitate, un astfel de produs ajunge la 100 de lei, așa că dacă aveți nevoie de un prelungitor, cel de la Lidl are un preț imbatabil! Vine într-o singură culoare, negru, are un cablu de 3 metri și o putere de 1800 V.

Dacă ai nevoie de un mouse nou, cel de la Lidl, wireless, este perfect. Are 4 taste programabile și o tastă specială pentru sensibilitatea cursorului, senzor optic cu rezoluție reglabilă, USB 2.0 și costă 29,99 lei.

Obiectul de care toată lumea are nevoie în casă, la preţ mic în Lidl. Oferta e de nerefuzat
Prelungitorul care se vinde la prețul de 49,99 lei

Cât costă distrugătorul de documente din oferta Lidl

Multe birouri folosesc dispozitive pentru distrus documente, care toacă hârtia astfel încât datele înscrise să nu mai poată fi folosite. Un astfel de dispozitiv se regăsește și în oferta Lidl, în a doua parte a acestei săptămâni. Distrugătorul de documente marca United Office costă 69,99 lei și permite tăierea hârtiilor în fâșii cu o lățime de 6 mm. Aparatul are funcție automată de pornire/ oprire și poate tăia 6 coli A4 simultan.

Pentru cei pasionați de desen, Lidl are în ofertă un proiector pentru schițe, tot de la United Office. Acesta costă 19,99 lei și este compatibil cu toate modelele de smartphone-uri și tablete. El reproduce pe ecranul telefonului sau al tabletei desenele și schițele realizate pe hârtie.

Primăvara poate să însemne și un nou început pentru cei care au decis să își schimbe stilul de viață și și-au propus la începutul anului să facă mai mult sport, dar au amânat până acum. Începând de joi, 3 martie, în magazinele Lidl se vor găsi echipamente de sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați și accesorii pentru fitness. Gantera kettlebell pentru fitness are 6 kilograme și costă 44,99 lei, iar placa pentru exerciții de tip push up se vinde la prețul de 64,99 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe