Obiectul care te scapă de mirosul urât din casă. E ieftin şi uşor de folosit

Iancu Andreea 04.04.2022, 15:42
Obiectul care te scapă de mirosul urât din casă. E ieftin şi uşor de folosit

Se întâmplă adesea să ne confruntăm cu mirosuri neplăcute în casă. Fie că este vorba despre cele de mâncare, după o zi petrecută în bucătărie, ori despre cele de la diferite probleme de canalizare sau de la animalele de companie, avem uneori nevoie să reîmprospătăm atmosfera într-un mod simplu. Deși mulți se gândesc la bețișoare ori lumânări parfumate, există și alte soluții. Obiectul ieftin și care te scapă de mirosul urât din casă te va impresiona de la prima utilizare. În plus, este foarte simplu de folosit.

Ce să faci ca să scapi de mirosul urât din casă. Obiectul ieftin care schimbă complet atmosfera

Mirosurile neplăcute pot da bătăi de cap multora. Dacă și tu te-ai confruntat cu situația în care întreaga casă să fie cuprinsă de mirosul urât, obiectul ieftin și simplu de folosit, pe care l-ai putea include printre accesoriile utile din căminul tău, ar putea să te ajute în această direcție. În timp ce unii preferă purificatoarele de aer, extrem de costisitoare, sau soluțiile parfumate, care pot conține substanțe dăunătoare. Însă există și o altă variantă.

Difuzoarele de arome, o soluție care combate mirosurile neplăcute

Cel mai la îndemână ajutor pentru a combate mirosurile neplăcute ar putea fi difuzorul de arome. Acesta este diferit de purificatorul de aer, în principal prin prisma prețului său. Un astfel de difuzor poate fi achiziționat pentru un preț de aproximativ 100 de lei și implică totodată arome naturale, în funcție de preferințele fiecăruia, astfel că parfumul ca va domni în casa ta va fi unul în ton cu propria personalitate.

De asemenea, există difuzoare de arome electrice, conectate la priză, unele pe baterii sau chiar autonome, funcționând în baza unui principiu de evaporare naturală. Mirosurile de țigară din cameră, ori de mâncare gătită vor dispărea. Difuzorul de arome necesită includerea unor uleiuri naturale și arome cu efect îndelungat, care îți vor împrospăta casa cât ai clipi. Te vei îndrăgosti de această metodă de reîmprospătare încă de la prima utilizare.

Cum scapi de mirosul urât din casă
Difuzorul de arome, o soluție utilă pentru combaterea mirosurilor neplăcute

Purificatoarele de aer, o soluție alternativă pentru împrospătarea aerului din casă

Pe de altă parte, purificatoarele de aer sunt și ele echipamente utile pentru locuința ta. Acestea funcționează prin ventilarea și filtrarea aerului, reducând astfel praful, bacteriile și polenul din atmosfera căminului tău. Ele pot elimina inclusiv alergenii, fiind un remediu și pentru mirosurile neplăcute de țigară sau mâncare.

În prezent, există o gamă impresionantă de aparate, în diferite dimensiuni, forme, tipuri de filtre și funcții, prețurile fiind diferite pentru fiecare dintre ele. Indiferent de metoda de reîmprospătare a aerului pe care alegi să o utilizezi, asigură-te că aceasta este potrivită pentru tine și familia ta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...