Obiceiul care a trimis-o direct la spital pe regina Angliei. Ce face în fiecare seară cu prietena ei de 95 de ani

Iancu Andreea, Ana Ionescu 25.10.2021, 15:22
Obiceiul care a trimis-o direct la spital pe regina Angliei. Ce face în fiecare seară cu prietena ei de 95 de ani

În urmă cu câteva zile, regina Angliei ajungea la spital, îngrijorându-i pe admiratorii săi. Se pare că suverana a fost sfătuită de medici să renunțe la obiceiul pe care îl are în fiecare seară, ca urmare a investigațiilor pe care le-au făcut aceștia. Se pare că regina Marii Britanii a fost nevoită să anuleze vizita oficială planificată în Irlanda De Nord din pricina acestui obicei.

Care este obiceiul pe care regina Angliei îl are în fiecare seară

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord a ajuns la o vârstă venerabilă de 95 de ani și se bucură de o sănătate de fier. Suverana Angliei este o prezență activă, participând la întâlniri și evenimente oficiale, în limitele recomandate de către medicii care o îngrijesc. Dincolo de măsurile de precauție pe care le-a luat în pandemie, recent, obiceiul pe care regina Angliei îl are în fiecare seară a determinat echipa medicală să o sfătuiască pe aceasta să anuleze vizita în Irlanda de Nord.

Se pare că programul încărcat, dar și faptul că se uită la televizor până târziu în noapte sunt câteva dintre activitățile care au obosit-o pe Regină. Suverana britanică a fost chiar internată la spital pentru mai multe investigații și o supraveghere temeinică. A doua zi, Elisabeta a II-a a revenit la Windsor, iar echipa care are grijă de programul acesteia a redus numărul evenimentelor la care ar fi trebuit să participe. Regina este așteptată totuși să participe la summit-ul COP26, de la Glasgow, care urmează să aibă loc la finalul lunii.

Obiceiul pe care Regina Angliei îl are în fiecare seară
Cu cine obișnuiește Regina Elisabeta a II-a să își petreacă serile

Suverana britanică este epuizată. Cu cine obișnuiește să își petreacă timpul

Potrivit informațiilor The Sunday Times, Regina este „epuizată” ca urmare a programului său extrem de încărcat. Elisabeta a II-a participă la diferite întâlniri sociale și private dar obișnuiește și să stea până noaptea târziu pentru a se uita la televizor. Se pare că pierderea Prințului Philip, care a avut loc în aprilie anul acesta, a făcut-o pe Regină să își ocupe timpul cu diferite activități.

Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură, a relatat Sunday Times.

O sursă din cadrul familiei regale a precizat că suverana petrece serile uitându-se la seriale TV alături de fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul polițist „Line of Duty”. Totodată, Regina urmărește în general și meciurile de tenis din cadrul US Open, finală câștigată de britanica Emma Răducanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...