Obiceiul bizar pe care îl are Laura Giurcanu pentru a se relaxa. Fosta Faimoasă a recunoscut: „Mi se pare terapeutic”

Badea Violeta 21.06.2022, 12:44

Laura Giurcanu este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și urmărite influencerițe de la noi din țară. Pe Instagram, aceasta are numeroși fani, iar de când a participat la Survivor a câștigat și mai multă popularitate. De curând, fosta faimoasă și-a uimit fanii după ce a dezvăluit metoda sa bizară de relaxare. Iată ce obișnuiește să facă vedeta!

Laura Giurcanu și-a uimit fanii. Cum se relaxează fosta faimoasă

Laura Giurcanu, în vârstă de 25 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România, iar fanii o urmăresc la fiecare pas.

Cu toate astea, puțini dintre ei știu cum se relaxează vedeta. Nu merge la terase, șa sală sau prin mall-uri, ci preferă să facă jiu jitsu brazilian, de care recunoaște că s-a îndrăgostit iremediabil.

„Iubesc să scriu și lucrez la o carte pentru care încă nu am un timing setat, las inspirația să curgă. Înainte de „Survivor, mergeam la jiu jitsu brazilian, de care m-am îndrăgostit.

Mi se pare terapeutic să fac curățenie în casă și, oricând sunt puțin stresată, mă ajută să mă ocup de organizarea lucrurilor. Mi-ar plăcea să mă reîntorc la facultatea de care m-am apucat (Psihologie) și să o și termin de data asta. Am compus o melodie acum câțiva ani. Astea ar fi cinci lucruri.”, a declarat fosta faimoasă pentru Viva!.

Cum face față hate-ului

Ca orice persoană publică, Laura Giurcanu are parte și de contestatari. Frumoasa blondină este expusă zilnic la comentarii răutăcioase din partea internauților, dar acestea nu o afectează. Influencerița a înțeles că nu poate fi plăcută de toată lumea, așa că nu lasă jignirile să-i strice buna dispoziție.

„Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect.

Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor.”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe