Obiceiul bizar din intimitatea lui Charles și a Camillei. De ce Regele și Regina consoartă nu dorm împreună. Explicația e ciudată

Anca Manolica 18.09.2022, 19:08
Obiceiul bizar din intimitatea lui Charles și a Camillei. De ce Regele și Regina consoartă nu dorm împreună. Explicația e ciudată

Cu ani în urmă, Camilla Parker Bowles era cunoscută ca fiind femeia responsabilă pentru destrămarea căsătoriei dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. Dar în 2005, Prințul de Wales s-a căsătorit cu prima sa iubită și se pare că publicul a început în sfârșit să o accepte pe mama vitregă a lui William și Harry. Anii au trecut, însă prea multe detalii despre căsătoria celor care astăzi sunt Regele și Regina consoartă nu prea cunoaștem. Cu toate acestea, s-a aflat de ce nu dorm împreună cei doi.

Intimitatea lui Charles și a Camillei

Cuplul, cunoscut sub numele de Prințul Charles și Camilla, Ducesă de Cornwall până la moartea Reginei Elisabeta, pe 8 septembrie 2022, s-a împrietenit imediat ce s-a cunoscut în 1970, dar relația celor doi nu a durat la vremea respectivă. Ei s-au căsătorit, dar cu persoane diferite: Charles s-a căsătorit cu Lady Di, în timp ce Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles.

Regele și Regina consoartă
Regele și Regina consoartă

În cele din urmă, cei doi s-au reunit. Pe fondul unei avalanșe de scandaluri regale, inclusiv înregistrări audio ale unor discuții din intimitate, Charles și Camilla au divorțat fiecare de soții lor. La un an după moartea tragică a Prințesei Diana, în 1997, cuplul apărut în spațiul public.

Aceștia s-au căsătorit în aprilie 2005, iar Camilla a primit titlul de Ducesă de Cornwall în urma uniunii lor. După moartea reginei Elisabeta, Charles a devenit regele Carol al III-lea și i-a acordat soției sale titlul de regină consort.

De ce Regele și Regina consoartă nu dorm împreună

La scurt timp după nunta lor regală, prințul de Wales și ducesa de Cornwall au renovat trei dormitoare la reședința lor din Clarence House, deoarece intenționau să nu doarmă împreună. În timp ce fiecare dintre ei are un dormitor propriu, se pare că există o a treia cameră în casă destinată dormitului împreună.

„Alteța Sa Regală are o cameră cu un pat dublu, decorată după gustul său, apoi Camilla are propria cameră cu un pat dublu, decorată așa cum îi place ei. În plus, ei au un dormitor comun cu un pat dublu pe care îl pot folosi oricând doresc”, a declarat un prieten al cuplului regal pentru Daily Mail.

Se pare că această practică este impusă de tradiția regală. Expertul regal Richard Fitzwilliams este de părere că dormitul separat dovedește cât de bine funcționează relația.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...