Obiceiul bizar al Andreei Mantea, dezvăluit de vedetă. Ce face în momentele dificile. „Mă ajută să păcălesc creierul”

Ioana Bucur 05.08.2022, 14:29

Este celebră, fumoasă, are un băiețel ce îi dă zi de zi motive să zâmbească și să fie mândră. Aparent, are o viață perfectă, însă în spatele fericirii afișate în fața camerelor de filmat s-au ascuns multe suferințe purtate în tăcere. O fire ambițioasă și puternică, nu s-a lăsat niciodată doborâtă de greutățile pe care a trebuit să le înfrunte, de multe ori, de una singură. Acesta este obiceiul bizar ce o ajută pe Andreea Mantea în momentele dificile.

Cum depășește Andreea Mantea momentele dificile

Viața Andreei Mantea nu a fost ferită de suferință. Are o carieră de admirat, este considerată una dintre cele mai frumoae femei din showbiz-ul românesc și este mamă devotată pentru fiul ei, David.

Vedeta a fost invitată recent la podcastul găzduit de Ilinca Vandici, unde a vorbit despre slăbiciunile sale și despre modul în care reușește să treacă peste cele mai dificile momente din viața sa.

Ea a subliniat că nimic nu a putut să o pregătească, la începutul carierei, pentru valul de critici ce vine la pachet cu statutul de vedetă sau persoană publică.

„Nu ne-am asumat nimic. Nu știam acum 17-18 ani că vine tanti Gherghina și… Noi ne-am trezit cu lucrurile astea. Totul vine treptat. Când eram la început și m-am izbit de valul de negativitate, am suferit enorm și am mers mai departe. Aia e… Ea e la ea acasă, eu sunt la mine acasă. Am și minusuri multe, dar lucrez. Nu zic nu terapiei, dar consider că nu am ce să descopăr prin prisma altui om. Încerc să descopăr prin mine”, a declarat Andreea Mantea.

Unde a apărut prima oară Andreea Mantea la TV
Andreea Mantea este în prezent gazda emisiunii Casa iubirii, la Kanal D

„Încă sufăr, încă plâng”

Ea a dezvăluit și trucul pe care îl folosește când are nevoie să își„ păcălească” mintea.

„Eu când am o durere, îmi provoc o altă durere ca să treacă durerea aia. Mă ciupesc și asta mă ajută să păcălesc creierul”, a completat prezentatoarea de la Kanal D.

Puțini știu că bruneta și-a pierdut bunica, acum opt ani, o rană pe care timpul încă nu a vindecat-o complet. Și acum suferă și are momente în care plânge de dorul ei.

„Încă sufăr, încă plâng. Îmi e dor, îmi lipsește, mă apucă toate stările de atunci. Băi, și sunt opt ani. Sunt vindecată, dar am dreptul să mă întorc atunci când vreau eu în suferința respectivă. Azi am chef să plâng după ea”, a completat vedeta Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...