Oase este în doliu, după ce tatăl său a decedat. Cum s-a întâmplat tragedia

Stan Filon 07.01.2021, 14:43
Oase este în doliu, după ce tatăl său a decedat. Cum s-a întâmplat tragedia

Familia lui Oase, simpaticul co-prozentator al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, este în doliu! Tatăl vedetei a murit recent de coronavirus. Așadar, pandemia a lovit în familia lui Oase chiar la început de 2021, deși cu toții ne doream ca anul acesta să fie unul mai bun pentru toți.

Oase trece prin clipe grele. Tatăl su a murit de coronavirus

Așadar, dramă în familia lui Oase, chiar la început de an. Tatăl său în vârstă de 63 de ani a fost răpus de coronavirus și a fost înmormântat chiar în ziua de Bobotează. Tatăl lui Oase avea de ceva timp probleme la plămâni. Bărbatul a stat în spital, dar chiar când testul de coronavirus a ieșit negativ, plămânii săi au cedat, potrivit surselor noastre. Vedeta a fost foarte afectată, mai ales că avea o relație extrem de strânsă cu tatăl său.

Oase a devenit vedetă după ce a participat la Asia Express, alături de celebrul CRBL. Fanii l-au îndrăgit din prima clipă, așa că producătorii celebrei emisiuni de televiziune i-au oferit un post de co-prezentator.

Oase este în doliu
Oase este în doliu

Celebritatea nu l-a schimbat

Participarea la Asia Express i-a schimbat viața. A reușit să-și deschidă restaurantul la care visa cu ochii deschiși de ceva vreme. Cu toate că mulți l-au avertizat că va fi greu, tatăl său i-a fost alături și l-a sprijinit necondiționat în deciziile pe care le-a luat.

”Ai o mică panică la început, e normal să te gândeşti de şase ori, dar am avut oameni lângă mine care m-au susţinut, am avut foarte mulţi prieteni care m-au ajutat, la propriu. De exemplu, barmanul a plecat de la un alt bar ca să vină la noi şi noi am păstrat legătura cu acel bar, ne-au ajutat. Am creat o comunitate de oameni mişto şi nu ne-a fost ruşine să cerem ajutor. Părinţii mei, când le-am zis ce vreau să fac, au sărit de pe scaun şi au zis „hai!’. M-au ajutat enorm, tata cred că mai are puţin şi mă şi bate ( râde) la cât l-am stresat”, povestea Oase pentru VIVA!

A vorbit o oră cu trei persoane fără adăpost

Chiar dacă a deenit celebru peste noate, oase a rămas același pe care îl cunosc prietenii săi. Celebritatea nu l-a schimbat deloc și spune că vorbește cu oameni străini pe stradă, care îl recunosc. Chiar a vorbit o oră cu trei oameni ai străzii care l-au recunoscut!

”Eu nu ştiu să fiu celebru! Nu prea mă descurc. Se uită lumea la mine pe stradă şi îmi vine să mă opresc să îi întreb ce au. Îmi place ceea ce fac, îmi place că am ajuns acum coprezentator la Asia Express sezonul trei, dar e altceva când te opreşte omul şi te întreabă sincer ce faci. Eu vorbesc cu oricine, am stat de vorbă la un moment dat o oră cu trei oameni ai străzii, care m-au recunoscut.

Lumea când te vede la TV, te categoriseşte într-un fel. Mi se întâmplă să mă vadă şi să îmi zică „a, tu nu eşti cu fiţe!’. Eu sunt eu, nu s-a schimbat nimic”, a mai declarat Oase pentru sursa citată. O schimbare a avut însă loc. S-a certat cu bunul său prieten CRBL, care s-a stabilit în Spania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...