Oase, coprezentatorul de la Asia Express, despre noul sezon al emisiunii de la Antena 1: “Va fi bombă cu ceas”

Diana Radu 31.10.2019, 13:40
Oase, coprezentatorul de la Asia Express, despre noul sezon al emisiunii de la Antena 1: “Va fi bombă cu ceas”

Oase, fost concurent și actual coprezentator al emisiunii Asia Express se află în această perioadă în Filipine, acolo unde se filmează cel de-al treile sezon al show-ului Asia Express, care va fi difuzată pe Antena 1 din primăvara anului viitor. Iată ce spune Oase despre noua experiență pe care o trăiește în cadrul celui mai dur show din România.

Oase, coprezentatorul Ginei de la Asia Express: “Sezonul 3 din Asia Express va fi bombă cu ceas”

Cum este pentru Oase sa treaca din postura din fost concurent la Asia Express la cea de coprezentator
Cum este pentru Oase sa treaca din postura din fost concurent la Asia Express la cea de coprezentator

“Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil. În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem”, a povestit Oase.

De asemenea, Oase a mai dezvăluit despre concurenți că îi este foarte greu să-și dea seama ce echipă va câștiga concursul, deoarece surprizele pot apărea la tot pasul.

“Perechile sunt foarte diferite. E greu să îți dai seama cine și în ce fel va evolua, se pot întâmpla tot felul de surprize în fiecare clipă. Eu, ca fiecare dintre noi, aveam niște așteptări, credeam că pot să îmi dau seama cât de cât cum se vor descurca, dar nimic din ce credeam eu nu se potrivește cu realitatea. Bine, cam așa stau lucrurile tot timpul în Asia Express! Cred că dacă eram în cursa asta ieșeam primul”, a mai adăugat el.

Cât despre programul pe care îl are acum, Oase a declarat că se trezește foarte de dimineață, dar că de fiecare dată o face cu foarte mult entuziasm, deoarece abia așteaptă să vadă cum va decurge noua zi de filmare a show-ului Asia Express.

“Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă. La București mi-e greu să mă trezesc și la 7, dar bucuria că mă aflu aici abia mă lasă să dorm. Probabil mai încolo voi leșina de somn… (râde)”, a mai completat acesta.