Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Ce se întâmplă cu procesul vedetei, care durează deja de ani buni

Redacția IMPACT 29.06.2022, 16:39
Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Ce se întâmplă cu procesul vedetei, care durează deja de ani buni

A fost una dintre cele mai importante investiții pe care le-a făcut până acum, dar i-a și adus o acuzație foarte gravă. Oana Zăvoranu a ajuns să fie trimisă în judecată pentru șantaj. S-a aflat ce se întâmplă acum cu procesul vedetei, care durează deja de ani buni. Ce decizie au luat autoritățile care se ocupă de dosarul celebrei brunete.

Cum a ajuns Oana Zăvoranu să fie trimisă în judecată pentru șantaj

Directă, foarte vocală, Oana Zăvoranu nu se ferește niciodată să își exprime opiniile, într-un mod cât se poate de public, fără să se gândească prea mult la apele pe care le-ar putea tulbura. După moartea mamei sale, vedeta, care a moștenit o avere impresionantă, a decis să își investească o parte din bani într-o afacere ce i-a adus profituri frumoase: o clinică medicală.

Doar că această nouă afacere i-a adus și o acuzație gravă. Oana Zăvoranu a ajuns să fie trimisă în judecată pentru șantaj.

Doamna Ioana Zăvoranu este trimisă în instanță ca inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de ȘANTAJ, prev. de art. 207 alin. 2 și 3 C.p. rap. la art. 13 din Legea nr. 78/2000 – au transmis, pentru impact.ro, surse juridice din cadrul Curții de Apel.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Ce se întâmplă cu procesul vedetei, care durează deja de ani buni
Oana Zăvoranu

„Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc”

Totul a început cu un conflict avut de vedetă cu administratorul clinicii sale medicale, pe care l-a acuzat că i-a furat câteva sute de mii de euro. Bărbatul a negat totul, reacționând cu o plângere penală pentru șantaj pe numele Oanei Zăvoranu și a avocatului acesteia, susținând că i s-ar fi cerut 200.000 de euro pentru împiedicarea publicării unor imagini compromițătoare.

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, când mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio, când doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a fost varianta Oanei, expusă la România TV.

Avocatul medicului a oferit o altă variantă.

„Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a punctat Ioana Mateș la aceeași televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe