Oana Zăvoranu riscă o pedeapsă aspră după ce a atacat public mai multe vedete (Exclusiv)

Stan Filon 18.12.2020, 16:15
Oana Zăvoranu riscă o pedeapsă aspră după ce a atacat public mai multe vedete (Exclusiv)

Oana Zăvoranu le-a declarat război mai multor vedete de la noi, pe care mai că le-a desființat pe canalul său de YouTube. ”Pe mine nu mă oprește nimeni” este chiar denumirea primul clip urcat pe celebra platformă media de Oana Zăvoranu, în care a făcut-o cu ou și cu oțet pe Oana Roman.

Oana Zăvoranu poate plăti sume astronomice pentru atacurile la vedete

Ei bine, se pare că singura care o poate opri pe Oana Zăvoranu este instanța, deoarece acolo s-au adresat mai multe vedete din România terfelite de aceasta. Astfel, Oana Zăvoranu s-a ales un proces din partea Oanei Roman, dar și Cristina Ich a recurs la aceeași metodă, la fel ca Adelina Pestrițu și Anda Adam.

Cu toate acestea, ”Guerida”, cum mai este cunoscută oana Zăvoranu, se pare că s-a gândit că ar putea fi dată în judecată, așa că și-a luat oarece măsuri de precaușie. Nu a vrut să îi rostească numele Oanei Roman, spunând de la bun început că show-ul ei este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Oana Zavoranu poate plati sume astronomice pentru atacurile la vedete
Oana Zavoranu poate plati sume astronomice pentru atacurile la vedete

A făcut-o cu ou și cu oțet pe Oana Roman

Bruneta i-a acoperit fața și a pus bip de fiecare dată când îi rostea numele, folosind cel mai des apelativul cu care deja a făcut-o celebră pe fata lui Petre Roman, cel al personajului de desene animate Peppa Pig, iubit de altfel de atâția copii.

Înainte de a-și lansa emisiunea pe YouTube, Oana Zăvoranu a atacat-o pe Oana Roman ori de câte ori a avut ocazia. Recent, aceasta a venit cu un atac pe Facebook, după ce fiica lui Petre Roman a căzut în casă și și-a rupt mâna.

„Nu pot să nu vorbesc de ‘Onuca Pateuț ‘ care pe lângă că mocangește tot, acum ,….,,,,,,,păzea!!!!! se ocupă cică ,de restaurante, dar ,nu cred că patronii au fost foarte inspirați în alegerea lor, dar de unde să știe bieții oameni ce fomiță are ea din naștere…. Că nu cred că mai apucă să servească ceva la clienți de mâncare….Amin! Că dacă e ea acolo Onuca, cu pofta ei de mâncare, (pe sistem nervos, că nu mai e ta-su Prim Ministru, că știe săracul Petrică de ce a plecat de nebun și nu s-a mai uitat înapoi)….rade tot ce-i apare în cale…

Ce spune legea

Însă se mai milogește și ea ’mititica’ pe la tv și mai capătă și ea, ceva ,în calitate de mai nou …..,țineți-vă tare de fotollii și de covoare……PR! Onuca e și PR acum, când nu îi este foame, și nu se împiedică cu stângul  peste dreptul prin căsuță, de ajunge la urgență cu mâna  fracturată și în gips….. Offfff, că mâna ei de mână …..,era sub ea acolo ,când ea, s-a prăvălit ca o mică balenă peste mânuța ei! Cuvântul de ordine e MOCA!”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Dar ce poate păți Oana Zăvoranu pentru atacurile din timpul emisiunii sale? Ei bine, aceasta nu ar putea ajunge la închisoare, însă poate plăti sume astronomice.

”Observându-se o recrudescenta a faptelor care aduc atingere onoarei si demnitatii si, dupa caz, reputatiei unei persoane, legiuitorul a inasprit legislatia aplicabila in domeniu, oferind mult mai multe posibilitati persoanei vatamate de a proba fapta ilicita.

Si in acest context, s-a putut observa ca instantele judecatoresti au inceput sa devina din ce in ce mai aspre cu autorul faptei ilicite, tocmai pentru a descuraja si preveni, totodata, savarsirea unor astfel de fapte reprobabile. Insulta și calomnia nu mai sunt pedepsite cu închisoare în codul penal, însă, daunele morale pot fi foarte mari”, a declarat avocatul Florin Pascu pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...