Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Marin. A umilit-o la TV, toată lumea a auzit: „Mai poţi să fii divă?”

Iancu Andreea 27.10.2021, 16:47
Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Marin. A umilit-o la TV, toată lumea a auzit: „Mai poţi să fii divă?”

Oana Zăvoranu este o personalitate extrem de vocală din showbiz-ul autohton, obișnuind în ultima perioadă să critice aspru prezențele din mediul online. Pentru că multe vedete au început să se dezvolte în social media, promovând diferite produse pentru a obține beneficii financiare, fosta actriță a explodat și a început să facă dezvăluiri neașteptate. Invitată într-o emisiunea de televiziune, Oana Zăvoranu nu a scăpat-o din ochi nici pe Andreea Marin, după ce fosta Zână Surprizelor a devenit tot mai activă în spațiul online. Astfel, Zăvoranu a umilit-o la TV pe Andreea Marin.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Andreea Marin. Detaliul prin care a umilit-o pe fosta Zână a Surprizelor

Ne-am obișnuit cu toții ca Oana Zăvoranu să fie o prezență extrem de acidă printre celebritățile din România, mai cu seamă după ce vedeta a început să ia la puricat mai multe personalități care apar și în mediul online. Episoadele de pe canalul de Youtube al Oanei se bucură de succes, mulți apreciând criticile pe care Zăvoranu le aduce vedetelor. De curând, fiind invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Zăvoranu și-a păstrat comentariile dure și a umilit-o chiar și pe Andreea Marin, în direct, la TV.

Oana Zăvoranu și-a exprimat adesea nemulțumirea la adresa vedetelor care au decis să se reorienteze către rețelele sociale, acolo unde fie își promovează propriile afaceri, fie colaborează cu diferite brand-uri pe care le ajută să crească. Acesta este și cazul Andreei Marin. Oana Zăvoranu susține că anumite produse se pretează pentru numele grele dintre vedetele României, în timp ce Andreea Marin ar fi dezamăgit-o pe divă pentru că a ales să coboare prea mult ștacheta.

Când faci reclamă la ceva care nu te umileşte, atunci e ok. Când eu sunt cu priză în mâna dar atunci când mă contactezi zici că am 300 de asistente nu mai e ok. Marin face reclame la perii de WC… Am murit în momentul ăla. Păi, în momentul ăla mai poţi să fii diva?, a spus Oana Zăvoranu, la Pro TV, în emisiunea lui Măruţă.

Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Marin
Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Marin

Câți bani câștigă Andreea Marin din reclamele online

Andreea Marin și-a dezvoltat recent o afacere, un hub de creativitate, „Creative Hub Voice&Visibility”, însă vedeta continuă să promoveze diferite companii, pe conturile sale de socializare. Iar veniturile pe care le încasează diva nu sunt deloc de neglijat. Deși a avut o perioadă în care a revenit la TVR 2, unde a prezentat emisiunea „Nu există nu se poate”, Andreea Marin pare că se descurcă foarte bine din colaborările de pe social media.

O vedetă primește, în general, cam 250-500 de euro, pentru câteva postări, pe conturile sociale, la un produs, poate chiar și 1.000 de euro, dacă este vedetă de top, dar i se dau și produse. Andreea Marin este profi, toate firmele o caută, face reclamă atât la produse alimentare, cât și la electrocasnice, dar și la spray-uri împotriva țânțarilor, ne-au dezvăluit apropiații fostei Zâne a Surprizelor, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...