Oana Zăvoranu, la un pas să fie dată afară din casă. Datoriile o pot face să-și piardă locuința

Anca Manolica 03.02.2023, 21:05

Problemele par să se țină lanț de Oana Zăvoranu. După ce, în urmă cu câteva zile, aceasta a ținut prima pagină a ziarelor cu scandalul legat de faptul că soțul ei ar înșela-o și despre un posibil divorț, bruneta se pare că trece prin noi clipe delicate! Este la un pas să fie dată afară din casa în care locuiește.

Oana Zăvoranu riscă să fie dată afară din casă?

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Aceasta a fost implicată într-un scandal monstru, după ce s-a aflat că soțul ei, Alex Ashraf, și-ar fi petrecut noaptea cu o altă femeie și s-au făcut numeroase speculații cu privire la un posibil divorț.

Ulterior, cei doi soți s-au afișat împreună, lăsând să se înțeleagă faptul că nu au niciun fel de problemă în căsnicie, încercând să păstreze aparențele.

Dar acum iată că bruneta pare că are o altă problemă! Potrivit Spynews, casa în care vedeta locuiește va fi scoasă la licitație. Este vorba despre un apartament cu trei camere, în care aceasta stă în prezent, dar care va fi scos la licitație, din cauza unei datorii pe care Oana ar avea-o.

Despre ce sumă este vorba

Sursa citată spune că ar fi vorba despre o sumă de 5.200 de euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Astfel, ar urma să se facă o licitație, organizată de biroul executorului judecătoresc, la jumătatea lunii februarie, acolo unde va fi pusă la „bătaie” locuința vedetei. De asemenea, conform documentelor prezentate de Spynews, prețul de pornire la licitație va fi de 700.000 de euro.

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Până la acest moment, se pare că Oana Zăvoranu nu a dorit să ofere niciun punct de vedere.

A pierdut și un proces cu Oana Roman

Cele două vedete nu au avut niciodată cuvinte bune de spus una despre cealaltă, iar acum, după mai bine de un an de proces și nu mai puțin de nouă termene, judecătorii au dictat sentința. Potrivit magistraților, Oana Zăvoranu a greșit față de fiica fostului premier al României, și este obligată să îi plătească o anumită sumă de bani, deloc de neglijat.

Instanța a decis că fosta soție a lui Pepe trebuie să plătească o sumă mare de bani pentru a achita daunele morale pe care le-ar fi provocat pe rețelele sociale, atunci când a atacat-o pe Oana Roman. Așadar, Oana Zăvoranu va fi nevoită să-i plătească „dușmancei” sale suna de 25.000 de lei pentru daune morale

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...