Oana Zăvoranu l-a dat de gol. Cum îl cheamă, de fapt, pe Luis Lazarus. Nimeni nu ştia asta până acum

Nicu Stan 25.11.2021, 19:03

Oana Zăvoranu l-a dat de gol. Aceasta a spus cum îl cheamă, de fapt, pe Luis Lazarus. Nimeni nu a știut asta până acum. Oana Zăvoranu a făcut public numele adevărat al omului de televiziune cu ocazia cu care a anunțat că a  câștigat un proces anevoios împotriva acestuia.

Oana Zăvoranu l-a dat de gol pe Luis Lazarus. Cum îl cheamă, de fapt, pe acesta

Potrivit documentelor prezentate de Oana Zăvoranu pe Instagram, Luis Lazarus este obligat de instanța de judecată să-i plătească acesteia daune morale în valoare de 15.000 de euro.

De asemenea, omul de televiziune este obligat de instanță să plătească și cheltuielile de judecată. În plus, Luis Lazarus nu mai are voie să vorbească urât despre Oana Zăvoranu în public.

Luis Lazarus ar trebui sa ii achite Oanei Zavoranu daune morale in valoare de 15000 de euro
Luis Lazarus ar trebui sa ii achite Oanei Zavoranu daune morale in valoare de 15000 de euro

De la ce a plecat scandalul dintre Oana Zăvoranu și Luis Lazarus

Scandalul, respectiv procesul dintre cei doi a început în urmă cu 6 ani, moment când Oana Zăvoranu trecea printr-o perioadă grea. Tocmai murise mama ei, iar Luis Lazarus ar fi vorbit urât despre ea pe la mai multe televiziuni.

„În 2015, după moartea mamei mele, el a afirmat pe la diverse posturi TV că sunt asasina mamei mele. Pe lângă alte mizerii specifice acestui personaj care iubește circul, Lazarus are să îmi plătească 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu a spus care este numele adevărat al lui Luis Lazarus

Cu această ocazie, Oana Zăvoranu a dezvăluit că numele real al lui Luis Lazarus este, de fapt, Vasile Țuțurică.

„Diseară am să vă prezint hotărârea irevocabilă a procesului pe care l-am câștigat împotriva lui Luis Lazarus, Vasile Tuturică pe numele său”, a mai precizat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare, promisiune pe care a respectat-o.

Luis Lazarus nu a făcut plata către Oana Zăvoranu

Hotărârea instanței datează din februarie 2019, însă Luis Lazarus s-ar fi sustras de la plata ei. Astfel, Oana Zăvoranu susține că Luis Lazarus se sustrage de la plata daunei morale pe care trebuie să i-o achite, motivând că nu are nimic pe numele său.

Oana Zăvoranu nu a pierdut ocazia, binențeles să îl facă cu ou și cu oțet pe Luis Lazarus pe rețeaua de socializare.

Oana Zăvoranu, atac murdar la Luis Lazarus

”Mă Luise, da parcă te-ai mai împlinit mă pentru unul falit. Bagi la greu papalica, ai? E din cauză de datorii neplătite și de mâncat … pe la TV de cine poți. Doar, doar mai îți dă și ție cineva un oscior de ros. Nu mai visa mă investigatoru luminii stinse cai verzi pe pereți.. Că al doilea Dan Diaconescu care să te scoată din anonimat și mizerie nu se mai naște”, a mai scris Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe