Oana Zăvoranu iese iar la atac. Ce spune despre „barosancele” de pe internet: „Nu am zeci de ceasuri ca ele”

Badea Violeta 10.01.2022, 15:09

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio introducere. Frumoasa brunetă este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din România. De-a lungul timpului, aceasta s-a făcut remarcată prin talentul său actoricesc, dar și prin modul său de a spune lucrurilor pe nume. Recent, diva le-a luat în vizor pe „barosancele” de pe internet. Iată cum le-a atacat pe acestea!

Oana Zăvoranu, atac la adresa „barosancelor” de pe internet

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. Vedeta are o groază de fani care o susțin și o urmăresc încă de pe vremea când juca în telenovela „Numai iubirea”, difuzată de Acasă TV.

Recent, aceasta și-a făcut cont de TikTok și a observat câteva lucruri pe această platformă de socializare. Mai exact, diva a văzut că foarte multe tinere își etalează zecile de ceasuri pe internet și a început să le critice în stilul său caracteristic.

„Să încep şi eu să fac Tik-Tok-uri cum fac barosancele?! Să vă arate ele cât sunt de şmechere?! Iată, eu am la mână un ceas Cartier.

Să facem o treabă din asta?! Putem să facem o aroganţă. E o diferenţă, însă, mare de tot: ceea ce eu vă arăt este real, original.

Fiind originale, desigur, nu o să pot să candidez cu zecile de ceasuri pe care le au ele, vă daţi seama. Dar să nu uităm că ele fac reclamă şi la ceaiurile acelea, da?! Nu prea se pupă una cu alta”, a spus Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zavoranu, despre „barosancele” de pe internet
Oana Zavoranu, despre „barosancele” de pe internet

Momente cumplite pentru Oana Zăvoranu și soțul ei

În urmă cu aproape o săptămână, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost amenințați cu cuțitul în trafic de către un bărbat. Totul s-a întâmplat în timp ce se întorceau de la munte înapoi în București, după o vacanță la munte alături de prieteni.

Soțul vedetei ar fi efectuat o manevră de depășire pe linie discontinuă pentru a înainta în coloana de mașini, însă un alt șofer s-ar fi enervat și le-ar fi blocat calea cu autoturismul său.

Ulterior, individul ar fi luat un cuțit din mașină și s-ar fi îndreptat către autoturismul Oanei Zăvoranu și al partenerul ei de viață. Bărbatul i-ar fi amenințat pe cei doi. La scurt timp după incident, frumoasa brunetă a povestit ce s-a întâmplat exact.

„Sunt la poliție. Îi fac plângere penală unui dement care a ieșit cu cuțitul la noi în trafic la ieșirea din Azuga.

La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depășire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus mașina perpendicular în fața noastră, pe linia opusă și a ieșit cu cuțitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu pentru spynews.ro.

Diva și soțul ei, Alex Ashraf, vor împlini anul acesta cinci ani de căsătorie. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...