Oana Zăvoranu, atac la Luis Lazarus. Câţi bani trebuie să îi dea jurnalistul

Stan Filon 28.10.2021, 10:20
Oana Zăvoranu, atac la Luis Lazarus. Câţi bani trebuie să îi dea jurnalistul

Oana Zăvoranu l-a atacat pe Luis Lazarus, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Mondena are motive întemeiate, mai ales că are de recuperat de la cunoscutul om de televiziune o sumă consistentă de bani, însă până acum nu a găsit nicio soluție să intre în posesia banilor.

Oana Zăvoranu, atac în direct la Luis Lazarus

Oana Zăvoranu și Luis Lazarus sunt în război deschis de ani buni, după ce omul de televiziune i-a adus mai multe injurii Oanei Zăvoranu, imediat după moartea mamei ei. Lazarus a spus lucruri urâte despre Oana Zăvoranu pe la mai multe televiziuni, afirmând că Oana Zăvoranu este ”centuristă”, ”hienă care trăiește din moartea mamei ei”, ”o semi-asasină”, ”o femeie care nu e normală la cap, or drogată”, ”o femeie în fază de iresponsabilitate”, etc.

Oana Zăvoranu nu a mai rezistat și l-a chemat în instanță pe omul de televiziune pentru a proba afirmațiile făcute. Într-un final, Înalta Curte de Casație și Justiție a luat o decizie privind procesul de calomnie și i-a dat câștig de cauză Oanei Zăvoranu. Pentru afirmațiile făcute, Luis Lazarus are acum să-i dea Oanei Zăvoranu suma de 15.000 de euro!

Oana Zavoranu, atac in direct la Luis Lazarus
Oana Zavoranu, atac in direct la Luis Lazarus

”Am hotărâre judecătorească”

“Nu am bani de dat, ci am mulţi de recuperat. Am mulţi escroci care m-au ciordit şi printre el este şi Vasilică Tuturiga, care îmi datorează bani şi nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasina peste tot. Am de recuperat 15 mii de euro. 

Nu-l cunoaşteţi după numele ăsta, pentru că îi este ruşine de el. El se numeşte Luis Lazarus şi are un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat acum câteva luni. Cum să ai tupeu, când eşti un neica nimeni, să zici că vrei să faci, să dregi?”, a spus Oana Zavoranu, la emisiunea lui Maruta.

Cât despre numele din buletin al cunoscutului jurnalist, s-a aflat recent că acesta l-a schimbat la vârsta de 25 de ani. Decizia a venit din cauza relațiilor tensionate pe care le are cu tatăl său. Cel puțin așa susține jurnalistul. Tot el a spus că părintele său a fost cel care l-a împiedicat să facă studii superioare, pentru a rămâne acasă, să-și susțină financiar tatăl.