Oana Zăvoranu a făcut-o lată, în direct. Cum i-a jucat feste rochia mult prea scurtă. Video

Iancu Andreea, Ana Ionescu 19.11.2021, 10:50
Oana Zăvoranu a făcut-o lată, în direct. Cum i-a jucat feste rochia mult prea scurtă. Video

Oana Zăvoranu este o vedetă extrem de vocală și expansivă, având de-a lungul timpului apariții inedite și declarații surprinzătoare. La un moment dat, vedeta a fost surprinsă într-o postură total neașteptată, după ce rochia purtată într-o emisiune în direct a fost mult prea scurtă și a dezgolit-o pe divă. Oana nu a părut să fie deranjată de apariția sa.

Cum s-a afișat Oana Zăvoranu în direct. Vedeta a purtat o rochie mult prea scurtă

În urmă cu mai mulți ani, Oana Zăvoranu era nelipsită din platoul emisiunilor nocturne ale televiziunilor. Dincolo de declarațiile vedetei și scandalurile în care aceasta a fost implicată, vedeta a avut adesea apariții inedite. La una dintre emisiunile pe care Dan Capatos le prezenta la Antena 1, Oana Zăvoranu a apărut cu o rochie mult prea scurtă, astfel că aceasta, în urma unei mișcări scurte, a reușit să își dezgolească posteriorul.

Vedeta purta o discuție cu prezentatorul show-ului când a decis să se ridice de pe canapea și să bată palma cu Capatos. În acel moment, camerele de filmat au surprins cât de scurtă era, de fapt, rochia Oanei. Ușor aplecată peste biroul moderatorului, Oana Zăvoranu a fost filmată în toată splendoarea, cu posteriorul la vedere. Fără însă să i se vadă lenjeria intimă, unii au presupus chiar că vedeta nu ar fi purtat nimic pe sub rochia albă și scurtă.

Oana Zăvoranu, consilier de imagine la Primăria Sectorului 5

Oana Zăvoranu a surprins recent după ce a devenit noua consilieră de imagine a primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Vedeta urmează să se ocupe de relația Primăriei cu mass-media, din postura de consilier personal, însă funcția nu va fi plătită, potrivit declarațiilor făcute de primar.

Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

După o carieră în televiziune și în postura de actriță, Oana Zăvoranu este entuziasmată să facă parte dintr-o echipă importantă pentru primăria Sectorului 5, astfel că nu a omis să se mândrească cu faptul că va reprezenta instituția începând de acum încolo. Prezentatoarea a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, anunțând că „noul său șef” este Cristian Popescu Piedone.

În vizită la viitorul meu ŞEF, a scris Oana în dreptul imaginilor.

Urmăriți Impact.ro și pe