Oana şi Petre Roman, întâlnire emoţionantă la un eveniment. Cum a fost surprins fostul premier de către fiica sa

Ana Anitoiu 09.06.2022, 19:17
Oana şi Petre Roman, întâlnire emoţionantă la un eveniment. Cum a fost surprins fostul premier de către fiica sa

Oana şi Petre Roman au avut o întâlnire emoţionantă, miercuri, la un eveniment. Fostul premier al României a fost surprins într-o ipostază inedită de către fiica sa, care a recunoscut că la un moment dat  a avut lacrimi în ochi de emoție.

La ce eveniment s-au întâlnit Oana și Petre Roman

Mai exact, Oana Roman a povestit pe Instagram că tatăl ei i-a fost alături la vernisajul unei expoziții de artă contemporană pe care l-a organizat ea, la Palatul Ghica de pe Calea Victoriei. Vedeta a spus că fostul prim-ministru al României este un mare iubitor de artă.

„Am contribuit la organizarea unui eveniment special împreună cu reprezentanții uneia din cele mai mari galerii de artă de la Paris. Am organizat vernisajul unei expoziții de artă contemporană”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana si Petre Roman, intalnire emotionanta la un eveniment
Petre Roman cu nepoata lui, Isa (stanga) si alaturi de fiica lui, Oana Roman (dreapta)

Cum a fost surprins Petre Roman de fiica lui

De asemenea, Oana Roman a publicat pe Instagram o înregistrare video în care tatăl ei apare plimbându-se prin galerie alături de un artist. Fostul premier al României, îmbrăcat elegant, cu un sacou albastru deschis, a discutat cu acesta în limba franceză despre lucrările de artă.

În plus, Oana Roman a spus că fiica ei, Isa, s-a bucurat să-și vadă bunicul. Când l-a văzut pe „tataie”, fetița i-a sărit în brațe și l-a îmbrățișat cu putere. Vedeta a spus că acest moment i-a adus în ochi lacrimi de emoție.

Oana Roman, despre relația dintre fiica și tatăl ei

De altfel, anterior, Oana Roman a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, ce fel de relație există între fiica și tatăl ei. Vedeta a povestit că Isa își iubește bunicul foarte mult și este fascinată de el, pentru că a văzut și a înțeles ce „mare personalitate” este.

„Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna”, a spus Oana Roman.

Vedeta a precizat că fiica ei, în vârstă de 8 ani și jumătate, merge la școală și after school. Oana Roman a precizat că Isa practică înotul și tenisul de mai bine de doi ani. Merge de două ori pe săptămâna la ambele activități.

Urmăriți Impact.ro și pe