Oana Roman şi Raluca Pastramă, la acelaşi eveniment după scandalul cu Pepe. Ce s-a întâmplat între cele două

Ana Anitoiu 20.12.2021, 08:08

Oana Roman şi Raluca Pastramă au fost văzute la acelaşi eveniment în urma scandalului cu Pepe în care fiica fostului premier al României i-a ținut partea cântărețului. Cele două femei au mers împreună cu fetele lor la același loc de joacă, în preajma sărbătorilor de iarnă, iar fotografiile în care au fost surprinse arată ce fel de relație au în prezent.

Ce a spus Oana Roman despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

După ce Pepe a anunțat anul trecut că mariajul lui a ajuns la final, Oana Roman i-a luat apărarea artistului. Fiica lui Petre Roman a spus că nu el și-a dorit să divorțeze, ci mama fiicelor lui, Raluca Pastramă.

„El, fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. El nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles.

Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte. Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, a spus Oana Roman în scandalul divorțului lui Pepe, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Oana Roman si Raluca Pastrama, la acelasi eveniment dupa scandalul cu Pepe
Oana Roman si Raluca Pastrama, in aceeasi fotografie

Cum au apărut Oana Roman și Raluca Pastramă la același eveniment

Oana Roman și Raluca Pastramă au mers cu fetele lor la locul de joacă al vărului ei, Florin Pastramă, și al soției lui, Brigitte Pastramă, aflat în zona Aviației din București. Fiica fostului premier Petre Roman a fost cea care s-a ocupat de eveniment și a invitat mai multe vedete cu copiii pentru a le face să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă.

În unele fotografii, Raluca Pastramă apare lângă vărul ei, Florin Pastramă, și lângă Brigitte, în timp ce Oana Roman apare într-un plan mai îndepărtat, singură. Cu toții se uită către locul de joacă în care se aflau, probabil, copiii, dar cele două femei apar la distanță una față de cealaltă.

Cum arată Raluca Pastramă după divorțul de Pepe

În alte fotografii de la eveniment, Raluca Pastramă a apărut zâmbind, alături de fratele ei. Fosta soție a lui Pepe a purtat o ținută neagră cu un personaj anime pe tricou și cu o haină groasă albă deasupra. Femeia și-a aranjat părul în bucle, iar fetele ei au avut câte două codițe și au fost îmbrăcate identic, aproape la fel ca mama lor.

Raluca Pastramă a refuzat să dea declarații, dar le-a lăsat pe fiicele ei, Rosa și Maria, să spună poezii și să dezvăluie ce își doresc de la Moș Crăciun. Această apariție a fostei soții a lui Pepe a venit la un timp după ce au apărut zvonuri conform cărora ea ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei arab.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...