Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Cei doi au plecat într-o vacanţă de vis

Ana Anitoiu 03.05.2021, 10:10

Oana Roman şi Marius Elisei ar fi decis să fie din nou împreună, cu ocazia Paștelui, în ciuda faptului că au divorțat. Cei doi ar fi plecat într-o vacanţă de vis, de dragul fiicei lor, Isa, care este obișnuită să își petreacă timpul alături de ambii ei părinți. Vedeta a publicat imagini din mașină.

Marius Elisei, dezvăluiri despre viața lui după divorț

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei a făcut declarații despre cum arată viața lui în urma divorțului de Oana Roman. Bărbatul a dorit să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar exista deja o altă femeie în viața lui și că aceasta ar fi însărcinată.

”Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Oana Roman si Marius Elisei, impreuna. Au plecat intr-o vacanta
Marius Elisei si Oana Roman

Unde au plecat Oana Roman și Marius Elisei, alături de fiica lor

Oana Roman a dezvăluit înainte de sărbători că se va vedea cu Marius Elisei dacă nu sâmbătă, atunci cu siguranță duminică, în prima zi de Paște. Se pare că întâlnirea lor n-a fost una scurtă și că, de fapt, cei doi au plecat alături de fiica lor, Isa, într-o excursie prin țară. Cu ceva timp în urmă, vedeta spunea că fostul ei soț a început să o evite și că i-a mărturisit că are o iubită.

Vedeta a publicat o imagine din mașină în care fetița apare dormind pe bancheta din spate, și o altă fotografie în care apare doar o mână pe volan, alături de un singur cuvânt: ”Familie”. Astfel, Oana Roman a dat de înțeles că este însoțită de Marius Elisei, cu toate că nu i-a menționat numele.

Cum a anunțat Marius Elisei că își va reface viața

După ce a negat zvonurile referitoare la o nouă relație în care ar aștepta un copil, Marius Elisei a clarificat și cum consideră el că este corect să își refacă viața în urma divorțului. Fostul soț al Oanei Roman susține că atunci când va avea o nouă parteneră îi va face acesteia cunoștință cu fiica lui, dar și cu vedeta. Citește mai multe detalii despre planurile lui Marius Elisei, AICI!

”Când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru că, repet, nu este nimeni în viața mea. Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a spus Marius Elisei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...