Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului. Ipostaza surprinzătoare în care a fost surprins fostul soț, după despărțire FOTO EXCLUSIV

Anca Manolica 07.03.2023, 14:22

S-au mai liniștit apele între Oana Roman și Marius Elisei. După o perioadă în care și-au aruncat acuze grele, vedeta spunând despre fostul partener că nu se preocupă deloc de fiica lor, cei doi se pare că au îngropat securea războiului. Cum au fost surprinși aceștia după despărțire, de către fotoreporterii Impact.ro.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la sentimente mai bune

Războiul dintre cei doi foști parteneri părea că nu se mai termină. După zece ani de relație, cei doi au decis să se separe, pentru a doua oară, dar, de data aceasta, definitiv. Și cu mare scandal, pentru că foștii soți și-au aruncat cuvinte foarte grele.

Oana Roman a făcut numeroase dezvăluiri despre Marius Elisei, printre care și faptul că nu se ocupă absolut deloc de creșterea fiicei lor după despărțire. Aceasta spune că bărbatul a promis că se va ocupa și el de creșterea fetiței lor, Isa, dar pare că a uitat cele spuse.

Desigur, bărbatul a reacționat imediat la cele spuse de fosta lui parteneră și i-a dat o replică dură, afirmând că nu merita să o facă mamă și nici mireasă. Ba mai mult, a spus atunci când a luat-o de soție era grasă, iar acum este slabă, motiv pentru care ar trebui să-i mulțumească.

Oana Roman
Oana Roman

După tot acest scandal, fiica lui Petre Roman a spus că vrea să pună punct și a transmis un mesaj în care a spus că a greșit și este hotărâtă să nu mai continue acest conflict cu tatăl fetiței sale, care a pus-o într-o situație dificilă și i-a adus multe probleme pe cap.

Citește și: Oana Roman și-a schimbat atitudinea față de fostul soț. Ce spune acum despre Marius Elisei și conflictul cu el. „Poate și eu am exagerat”

Cum au fost surprinși cei doi

După acest întreg scandal, se pare că părinții Isei au revenit la sentimente mai bune și au început să se comporte ca doi oameni maturi și responsabili. Recent, fotoreporterii Impact.ro l-au surprins pe Marius Elisei alături de micuță. Acesta a luat-o de la școală și a adus-o la casa Oanei din Tunari, acolo unde a locuit și el când erau împreună. Vezi imagini în Galeria FOTO.

După cum chiar Oana a mărturisit pe Instagram, bărbatul a mers și a luat-o pe Isa de afterschool, deoarece ei nu îi permitea timpul. Așadar, se pare că cei doi au ajuns la un acord comun în ceea ce privește creșterea micuței și își împart responsabilitățile în așa fel încât fetița să se bucure de ambii părinți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...