Oana Roman şi Marius Elisei, anunţul momentului. Toată lumea se bucură de împăcarea lor

Oana Roman şi Marius Elisei, anunţul momentului. Toată lumea se bucură de împăcarea lor

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă relației lor, iar acum sunt hotărâți să se recăsătorească. Vedeta tv a mărturisit că se vor cununa civil din nou și a dat detalii despre frumoasa ceremonie care va avea loc în curând.

Oana Roman și Marius Elisei se iubesc mai mult ca oricând! Bărbatul a încercat din răsputeri să o recucerească pe fiica lui Petre Roman, iar acum totul merge ca pe roate.

Oana Roman şi Marius Elisei se vor recăsători civil

Vedeta și tatăl fiicei sale au hotărât să se recăsătorească civil. Oana Roman a făcut marele anunț în direct la Antena Stars.

În anii trecuți, pe data de 24 septembrie, cu ocazia zilei de naștere a lui Marius, cei doi își reînnoiau jurămintele de dragoste. Ei bine, anul acesta, va fi diferit. Oana Roman a explicat că vrea să organizeze un eveniment memorabil. Ea se va recăsători civil cu Marius Elisei.

“Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă.”, a mărturisit vedeta la Antena Stars.

De ce nu a vrut Oana Roman să se împace cu Marius Elisei

Chiar dacă au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni, separarea i-a unit mai puternic ca oricând. În plus, Marius recunoaște că este îndrăgostit până peste cap de Oana, care însă i-a dat ceva bătăi de cap, lăsându-se cu greu recucerită de fostul său soț.

‘Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț’, a declarat Marius Elisei, pentru Antena Stars.

Vedeta a dezvăluit că nu și-a dorit să îl pună pe jar, din vreo ambiție tipic feminină, ci a încercat să afle răspunsul unor întrebări personale. Fericită de noua relație, Oana recunoaște că lucrurile sunt mai sudate ca înainte de divorț în ceea ce îi privește.

‘Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb. Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte, a recunoscut Oana Roman.