Oana Roman și-a speriat fetița cu decizia luată după despărțirea de Marius Elisei. Ce și-a făcut la casă

Iancu Andreea 01.02.2021, 15:25

După ce a anunțat că este femeie singură, Oana Roman a luat o decizie importantă. Despărțirea de Marius Elisei a determinat-o pe vedetă să facă unele schimbări în cadrul casei unde locuiește alături de Izabela și acum și de mama sa, care se luptă cu o boală grea. Totuși, Oana Roman nu și-a dat seama și și-a speriat fetița cu noua sa decizie.

Cum și-a speriat Oana Roman fetița

Chiar înainte de Crăciun, în luna decembrie a anului trecut, Oana Roman dădea o veste tristă. Ea și Marius Elisei s-au despărțit și urmează să divorțeze. Fostul său partener și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care a locuit ani buni alături de Oana și recent și alături de mama vedetei. Fără un bărbat care să le protejeze, Oana a decis că e momentul să facă o schimbare în configurarea locuinței și a apelat la o firmă specializată. Din păcate, decizia vedetei nu a fost de bun augur și pentru micuța Izabela. Oana Roman și-a speriat fetița, fără să își dea seama.

Pentru că avea nevoie de mai mult confort în propria casă, după plecarea fostului său soț, Oana Roman a apelat la o firmă specializată, care i-a montat un sistem performant de securitate. Vedeta a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram momentul în care echipa s-a ocupat de montarea camerelor și alarmei, pe tot parcursul procesului fiind prezentă și Izabela, fiica Oanei. Din păcate, în timp ce specialiștii testau alarma proaspăt instalată, fetița vedetei s-a speriat cumplit. Zgomotul asurzitor produs de alarmă, la care s-a alăturat prezența echipei au speriat-o pe micuță.

Se montează camerele exterioare, se va monta și una în casă pentru căile de acces, a explicat Oana procesul.

Au venit cei de la intervenție și îmi pare rău că n-am putut să surprind momentul că Iza s-a speriat când i-a văzut. Sunt un pic înfricoșători, a mărturisit Oana Roman.

Vedeta a ales să se simtă în siguranță în propria casă
Vedeta a ales să se simtă în siguranță în propria casă

Vedeta și Marius Elisei divorțează

Mulți se întreabă care este motivul pentru care mariajul Oanei Roman cu Marius Elisei nu a mai putut fi salvat. Conform spuselor vedetei, fostul său soț este cel care a decis separarea. Cu toate că trece printr-o perioadă dificilă, având-o pe mama sa într-o stare delicată din pricina bolii de care suferă, Oana rămâne puternică și privește cu capul sus către viitor.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii „Trăiri cu Andreea Mantea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...