Oana Roman, scandal de zile mari cu cei de la Kanal D. Ce acuzaţii aduce vedeta: „Acum trebuie să mă justific”

Badea Violeta, Ana Ionescu 21.09.2021, 20:17
Oana Roman, scandal de zile mari cu cei de la Kanal D. Ce acuzaţii aduce vedeta: „Acum trebuie să mă justific”

Oana Roman lansează un atac dur la adresa postului de televiziune Kanal D. Vedeta și-a ieșit din minți și le-a transmis un mesaj acid producătorilor. Iată ce acuzații aduce fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, acuzații grave la adresa producătorilor de la Kanal D

Oana Roman este foc și pară după interviul pe care i l-a acordat lui Mihai Ghiță pentru emisiunea „În Oglindă”. Vedeta a răbufnit la adresa producătorilor, fiind extrem de deranjată de modul în care a fost montat și difuzat interviul.

Mai mult, influencerița ar fi cerut ca anumite momente ale interviului să nu fie difuzate. Concret, Oana Roman este deranjată pentru că au apărut imaginile cu ea plângând și îi acuză pe producători nu au ținut cont de dorința ei. Astfel, vedeta a ținut să le explice fanilor săi de pe Instagram cum au stat lucrurile, de fapt.

Oana Roman le reproșează celor de la Kanal D că i-au truchiat frazele și i le-au scos din context doar ca să facă audiență. De asemenea, aceasta a declarat că sunt aceiași producători care au dat-o afară când era însărcinată în patru luni. Vedeta este extrem de dezamăgită și a anunțat că nu va mai merge la vreo emisiune online sau de televiziune.

„Eu niciodată nu am zis că mi-am renegat tatăl. Fraza în care spuneam că nu vreau să-mi văd tatăl niciodată e pur și simplu trunchiată, scoasă din context. În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune online sau de televiziune.

Culmea, sunt aceiași producători care m-au dat afară de la Kanal D când eram însărcinată în patru luni! Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific și să-mi cer scuze pentru ce a apărut în presă. I-am rugat din tot sufletul să nu difuzeze imaginile cu mine plângând și tocmai cu ele au făcut reclamă emisiunii”, a precizat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman
Oana Roman

Ce a mărturisit Oana Roman în interviul acordat lui Mihai Ghiță

Oana Roman a vorbit în emisiunea „În Oglindă” despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman. Fiica fostului premier al României s-a emoționat foarte tare când s-a ajuns la acest subiect delicat. Influencerița a mărturisit că se vede foarte rar cu tatăl ei.

„Îmi doresc foarte mult ca tata să fie mult mai prezent în viața noastră, în viața Isabelei. Lucrul ăsta nu se întâmplă, oricât de mult îmi doresc. Probabil că ne vedem de maxim trei ori pe an. Anul ăsta ne-am văzut o singură dată. De fiecare dată când vorbim îi spun că îi doresc să ne vedem, dar lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot face eu mai mult decât să îmi exprim dorința.

Eu sunt fericită și mulțumită că Isabela are un tată a cărui prezență a fost tot timpul constantă. Ea este foarte legată de el. Nu pot să spun că nu sunt deloc în prezentul lui. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Din punctul meu de vedere, el a făcut o alegere.

Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune. Nu știu dacă a făcut-o că și-a dorit sau că nu a avut de ales. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă în viața lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc. Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revoluție decât acum.

Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin. Când eram adolescentă era mai complicat. Atunci probabil aș fi avut cumva nevoie mai mult de prezența lui și de implicarea lor, a amândurora, în viața mea”, a declarat Oana Roman.

Colaj Foto: Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...