Oana Roman riscă să piardă întreaga avere. În joc sunt o sumă uriașă de bani și o vilă

Dumitrică Roxana 04.08.2022, 19:22
Oana Roman riscă să piardă întreaga avere. În joc sunt o sumă uriașă de bani și o vilă

Oana Roman și-a pierdut mătușa pe care a îngrijit-o, împreună cu sora sa, până în ultima clipă a vieții, la începutul anului 2017. Cum femeia nu avea alte rude, aceasta le-a lăsat moștenire, pe lângă o sumă de bani în conturi, și o casă la Sinaia, construită pe un teren de 135 de metri pătrați. Regia Autonomă a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat a contestat însă în instanță, testamentul acesteia și a obținut, recent, câștig de cauză.

Lovitură dură pentru Oana Roman

Oana Roman și-a iubit foarte tare mătușa, sora mamei sale, căreia i-a fost alături până în ultima clipă a vieții acesteia. Bolnavă de cancer, femeia a decedat la începutul anului 2017, iar fiica fostului premier, alături de mama și sora ei s-au ocupat de îmormântare, pe lângă faptul că cele trei plătiseră până atunci toate cheltuielile cu spitalizarea și internarea femeii la un centru de îngrjire.

Cum femeia nu avea alte rude, aceasta le-a lăsat moștenire, pe lângă o sumă de bani în conturi, și o casă la Sinaia, construită pe un teren de 135 de metri pătrați.

Oana Roman, despre relatia fiicei sale cu bunicul Petre Roman

Regia Autonomă a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat a contestat însă în instanță testamentul acesteia și a obținut, recent, câștig de cauză, de-a lungul unor procese întinse pe câțiva ani.

Oana Roman, despre dificultățile din căsnicia ei

Oana Roman și Marius Elisei au trecut recent printr-o nouă despărțire, dar au reușit să se împace. Fiica fostului prim-ministru Petre Roman a povestit că el a fost cel care a făcut pașii către împăcare de data aceasta. Își dau seama amândoi că separat le este mai rău decât împreună.

De asemenea, Oana Roman a recunoscut că nu a greșit doar Marius Elisei de-a lungul timpului și a spus că este conștientă că nu este ușor de suportat. Vedeta a adăugat că ea a trebuit să învețe să lase de la ea și să nu mai fie atât de impulsivă cum obișnuia să fie.

Urmăriți Impact.ro și pe