Oana Roman, rezultat medical îngrijorător după tomografie. „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Iancu Andreea 26.09.2021, 18:44
Oana Roman, rezultat medical îngrijorător după tomografie. „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Oana Roman și-a regăsit echilibrul după ce s-a împăcat cu Marius Elisei, însă problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman, dar și activitățile intense și grijile vedetei au adus-o pe Oana într-o situație neplăcută. Vedeta a trecut prin emoții cumplite în ultimele zile, după ce a primit un rezultat medical îngrijorător după o tomografie. Vedeta a dezvăluit totul pe contul său de Instagram, punându-i pe jar pe urmăritorii săi. Mesajul Oanei este unul cât se poate de serios și reprezintă un semnal de alarmă pe care fiica lui Petre Roman îl transmite tuturor.

Oana Roman a primit un rezultat medical îngrijorător după tomografie

După o perioadă tulbure în plan amoros, Oana Roman și Marius Elisei au decis să reînvie flacăra iubirii și s-au împăcat, în ciuda divorțului de la notar de la începutul anului. Însă fericirea din sufletul vedetei a fost umbrită de problemele delicate cu care se confruntă mama sa, pe de o parte, și pe de alta proiectele de acasă și din carieră. Pentru că s-a simțit destul de rău în ultima perioadă, Oana Roman a decis să își facă un set de analize, însă s-a trezit cu un rezultat medical îngrijorător după o tomografie. Vedeta a povestit experiența sa pe internet.

Oana Roman este o persoană extrem de activă în mediul online, reușind să se împartă între afacerea de familie și grija pentru cei dragi. Tot acest stres și-a spus însă cuvântul zilele trecute, când vedeta a făcut chiar un atac de panică, care a pus-o pe gânduri. Atentă la starea sa de sănătate, Oana a trecut imediat la fapte și a mers la o clinică pentru un set de analize care să o liniștească. Emoțiile au ajuns însă la cote maxime după ce tomografia a arătat inițial un diagnostic îngrijorător. În final, însă, Oana Roman a recunoscut că este bine, îndemnându-i pe toți urmăritorii săi să aibă grijă de starea lor de sănătate.

Oana Roman, rezultat medical după o tomografie
Mesajul postat de Oana Roman pe Instagram

Vedeta a făcut un atac de panică

Oana Roman a avut proiecte intense în ultima vreme. Dincolo de cele legate de afacerea sa și a lui Marius Elisei, situația medicală a Mioarei Roman, mama vedetei, o solicită de asemenea. Astfel, chiar în pline pregătiri pentru ziua de naștere a soțului său, Oana a dezvăluit că a trecut printr-un atac de panică. Vedeta a recunoscut că a omis să aibă grijă și de ea, punându-i pe toți ceilalți pe primul loc.

N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea, a scris Oana Roman, în urmă cu mai multe zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...