Oana Roman, relaţie cu un bărbat însurat. A recunoscut tot, a fost secret până acum

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 18.10.2021, 12:21

Oana Roman a avut o relaţie secretă cu un bărbat însurat. Cu riscul de a fi criticată, vedeta a dezvăluit când s-a îndrăgostit de el și când l-a văzut ultima dată, precum și ce a dus în cele din urmă la despărțire.

Oana Roman, despre relația secretă cu un bărbat însurat

Vedeta este de părere că o femeie poate să iubească doi bărbați, la fel cum un bărbat poate iubi două femei. Oana Roman a argumentat cu faptul că în urmă cu foarte mulți ani, când era singură, s-a îndrăgostit de un bărbat de la care a aflat ulterior că iubea și o altă femeie.

”Eu am avut o relație cu acel om timp de trei-patru ani. El se simțea foarte bine cu mine, dar și cu soția lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că își înșală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine și altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel”, a spus fiica fostului premier Petre Roman.

Oana Roman, relatie cu un barbat insurat. A recunoscut tot, a fost secret pana acum
Oana Roman

Oana Roman, despre despărțirea de bărbatul însurat

Vedeta a povestit că bărbatul respectiv s-a însurat în timp ce era cu ea și că se aștepta să se întâmple acest lucru. De altfel, căsătoria lui n-a însemnat automat și despărțirea lor. Totuși, ruptura a fost inevitabilă.

”S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă așteptam, pentru că el era din alt oraș și noi doi nu am fi putut să formam un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am mai întâlnit și după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuși situația.

El este și acum cu soția și cu copilul lui. Ea cred că știe că a mai existat cineva în viața lui, a găsit ceva la un moment dat, dar nu știe cine sunt și cum mă cheamă. Ultima oară l-am văzut pe acest bărbat cu un an înainte să-l cunosc pe Marius”, a spus Oana Roman la emisiunea ”Cristina Șișcanu Show”.

Oana Roman a apelat la remodelare corporală

Recent, Oana Roman a început un proces de remodelare corporală ca să scape de gușă. Vedeta a este mulțumită de rezultate și este bucuroasă că până la vârsta de 43 de ani nu are nicio intervenție estetică.

”Mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutilează într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a spus ea. Totuși, vedeta își dorește o intervenție chirurgicală. Vezi AICI ce operație estetică vrea să-și facă Oana Roman!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...