Oana Roman reacționează după ce s-a aflat că n-a fost invitată la botezul lui Pepe. „Eu nu am răspuns”

Anca Manolica 27.11.2022, 15:17
Oana Roman reacționează după ce s-a aflat că n-a fost invitată la botezul lui Pepe. „Eu nu am răspuns”

Zilele trecute, Pepe și-a botezat fiul pe care îl are cu Yasmine, într-un cadrul restrâns, la care au luat parte doar cei apropiați. Nu este prima oară când îndrăgitul cântăreț preferă să sărbătorească în familie momentele importante din viața lui. Și în cazul căsătoriei cu actuala sa parteneră artistul a preferat să procedeze la fel. Surpriza mare este că Oana Roman, prietena lui de ani buni, nu a fost invitată la eveniment. Cum a comentat vedeta acest lucru.

De ce nu a participat și Oana Roman la botezul lui Pepe

Sâmbătă, 19 noiembrie, Pepe, alături de soția sa Yasmine, și-au creștinat într-un cadru restrâns băiețelul, la câteva luni de când au devenit părinți. Botezul nu a fost urmat de o petrecere fastuoasă, părinții alegând să facă totul departe de luminile reflectoarelor.

În contextul în care Oana și Pepe spun că sunt foarte buni prieteni, se pare că aceasta a lipsit de la eveniment. Mulți se așteptau să o vadă pe fiica lui Petre Roman printre invitați, însă aceasta nu a fost prezentă. Vedeta a susținut în nenumărate rânduri că artistul este ca fratele ei și că familia lui este a doua ei familie.

Ce răspuns a dat fiica fostului premier

Oana Roman nu a fost invitată la botezul lui Pepe jr., iar aceasta a reacționat după ce i-au tot fost puse întrebări pe această temă. Cu toate că între cei doi exista o frumoasă prietenie, fiica Mioarei Roman nu s-a aflat pe lista invitaților. Ce a răspuns vedeta.

„Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?”, a fost întrebată Oana de către fani.

„Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora”, a fost răspunsul pe care aceasta l-a oferit.

Pepe și-a botezat cel de-al treilea copil
Pepe și-a botezat cel de-al treilea copil

Totodată, întrebată cum trece peste dezamăgirile din partea prietenilor, aceasta a spus că a primit foarte multe astfel de lovituri de-a lungul timpului. Și, cu toate că la început se consuma, apoi a decis că trebuie să le ia ca atare.

„La început mă consumam foarte tare, mă enervam, mă mâhneam. Apoi am înțeles că mizeriile pe care mi le fac alții sunt ale lor, nu ale mele și că e mai bine ca ele să nu mă găsească acasă și să se întoarcă la expeditor.

Să rămână la ei și să le ducă singuri. Eu aleg să iert și să fiu bună orice ar fi. De ce? Pentru că bunătatea construiește Rai pe Pământ și case sus în Rai”, a mai spus Oana Roman.

Printre invitații care au luat parte la botezul celui de-al treilea copil al lui Pepe au fost mai multe nume cunoscute, ca de exemplu Connect-R sau nea Mărin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...