Oana Roman, răbufnire fără precedent. Vedeta a ajuns la capătul puterilor. „L-aş călca în picioare”

Ioana Bucur 03.03.2021, 15:36
Oana Roman, răbufnire fără precedent. Vedeta a ajuns la capătul puterilor. „L-aş călca în picioare”

Oana Roman, răbufnire fără precedent. Vedeta a ajuns la capătul puterilor și a povestit pas cu pas prin ce a trecut. Pe cine a declarat public că ar călca în picioare.

Oana Roman, răbufnire fără precedent

Oana Roman, răbufnire fără precedent, după ce a fost martora unor scene revoltătoare, în care au fost implicați mai mulți copii, chiar în centrul Bucureștiului. Totul s-a întâmplat imediat după ce vedeta ieșise dintr-un salon de înfrumusețare și a auzit modul agresiv în care un profesor le vorbea copiilor din curtea unui after-school. Fiica fostului premier al României a povestit totul pe Instagram.

„Am fost fără să vreau la un moment care pentru mine a fost șocant. Am fost la coafor și am parcat mașina gard în gard cu un after-school. Copiii aveau oră de sport în curte cu un profesor și am auzit cum vorbea omul repspectiv cu copiii. ‘Băi, gura, băi! Vedeți că dacă mai mișcați vă dau afară! Gura! Dacă am nevoie de părerea ta, ți-o cer! Gura! Vezi-ți de treaba ta acolo’, striga profesorul la ei. Am rămas efectiv șocată!”, a povestit Oana Roman.

După ce a fost martora abuzului verbal, vedeta i-a sfătuit pe părinți că trebuie să aleagă cu atenție unitățile de învățământ la care își trimit copiii.

„Aveți grijă mare unde vă duceți copiii și une îi lăsați pentru că dacă în plin centrul Bucureștiului, într-o zonă foarte scumpă se întâmplă așa… Sincer vă spun, tonul pe care îl avea omul acela era de o brutalitate și de un dispreț ieșite din comun… Practic, făcea bullying și era profesor. Eu nu mi-aș dori vreodată ca un profesor să vorbească așa cu copilul meu! Eu l-aș călca în picioare! M-a apucat o revoltă…! Nu se poate ca un profesor să folosească un astfel de ton și o astfel de abordare cu copiii, mi se pare absolut degradant! Sper ca măcar unul dintre acei copiii să se ducă să spună cuiva cum le vorbește personajul acela. Am rămas șocată, nu-mi venea să cred!”, a încheiat Oana Roman.

Oana Roman a ajuns la pământ după momentele dificile din viața sa
Oana Roman

Decizie vehementă după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman și-a surprins fanii de pe rețelele sociale, dezvăluind că nu mai are gașcă de prieteni cu care să petreacă și a renunțat și la „anturaj”. Mesajul publicat de ea pe o rețea socială i-a pus fanii pe gânduri. Oana Roman a spus, sâmbătă, că fiica ei, Isabela, era în vizită la tatăl ei, iar ea a decis să petreacă seara acasă, singură și că nu mai simte nevoia să socializeze sau să aparțină unui grup. O schimbare uriașă față de felul în care își găsea liniștea în trecut.

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată. (…)

O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe! Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât. De aia acum nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...