Oana Roman nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Mesajul despre mama ei care a înduioșat-o complet. „O iubesc mult”

Badea Violeta 29.11.2022, 19:25

Oana Roman trece prin momente cumplite din cauza suferinței mamei sale, însă fiica sa, Isabela, reușește de fiecare dată să-i aducă bucurie în suflet. De curând, micuța a făcut un gest superb, iar influencerița a izbucnit în lacrimi. Iată ce mesaj a scris Isabela despre bunica sa. Fiica lui Petre Roman a împărtăşit totul cu fanii săi din mediul online.

Fiica lui Oana Roman, mesaj emoționant pentru bunica sa

Oana Roman se poate declara o mămică fericită. Isabela are 8 ani și le face viața mai frumoasă părinților săi. De curând, fetița a făcut, însă, un gest emoționant și pentru bunica sa.

Micuța a scris un mesaj emoționant, iar influencerița a izbucnit în lacrimi atunci când l-a citit. Rândurile scrise de Isabela au ajuns și pe internet.

„Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar, noi toți o alintăm Mia. Mie mi se pare cea mai drumoasă bunică. Ea are părul castaniuînchis și ochii căprui ca ciocolata.

Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică îi plăcea să mă răsfețe. O iubesc mult și nu mi-as dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea se luminează casa.”, a descris-o copila pe Mioara Roman.

Citște și Oana Roman reacționează după ce s-a aflat că n-a fost invitată la botezul lui Pepe. „Eu nu am răspuns”!

Mesaj emoționant al fiicei lui Oana Roman pentru bunica sa
Mesaj emoționant al fiicei lui Oana Roman pentru bunica sa

Oana Roman, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale

Influencerița a declarat, de curând, că și-a dorit enorm ca cineva specializat să se ocupe de Mioara Roman și după multe tratamente, acum se observă progrese semnificative în ceea ce privește starea sa de sănătate a celei care i-a dat viață.

„Mama se simte foarte bine. Am fost la ea și trebuia să meargă în sufragerie și trebuia să mergem în cameră și a vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră.

I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea, așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Și am mers cu ea, nu îți poți imagina ce progres e ăsta pentru ea.

La început nici nu se ridica din pat. După, abia se ridica din cărucior. Acum, nu poate să meargă mult pentru că obosește, dar a înregistrat un progres.”, a spus Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Momente de cumpănă pentru Oana Roman. Ce se întâmplă cu mama sa, Mioara. „Știu că Dumnezeu o să îmi dea putere”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...