Oana Roman nu a mai suportat şi a răbufnit. Cine este de vină pentru toată situaţia jenantă: „Nu îmi impune”

Iancu Andreea 19.01.2021, 14:08
Oana Roman nu a mai suportat şi a răbufnit. Cine este de vină pentru toată situaţia jenantă: „Nu îmi impune”

Oana Roman nu a mai rezistat și a răbufnit, după ce mai multe persoane au criticat-o constant în mediul online. Vedeta a ales să le transmită tuturor urmăritorilor săi un mesaj, dar și acelora care au ales să își dea cu părerea cu privire la viața sa personală. Oana a fost extrem de radicală cu cei care i-au invadat spațiul virtual cu afirmații negative.

Vedeta a răspuns valului de ură din online

Nu doar Oana Roman, ci și o mulțime de alte persoane publice, celebrități sau oameni obișnuiți care aleg să își împărtășească frânturi din viață cu cei din online se confruntă cu un adevărat val de critici. Mulți obișnuiesc să transmită comentarii și mesaje negative, indiferent de conținutul pe care îl regăsesc în online. Oana Roman este una dintre cele mai puse la zid vedete de la noi. Oamenii au acuzat-o din cauza kilogramelor sale și au catalogat-o în fel și chip. Totuși, ajunsă la capătul răbdării, vedeta a decis să le răspundă.

Oana și-a exprimat părerea cu privire la cei care o critică în online, mai cu seamă pentru că vedeta este tot mai prezentă în spațiul virtual, pe Instagram, Youtube și alte platforme de socializare. Astfel, ea s-a lovit tot mai des de comentarii răutăcioase și de sfaturi rău intenționate cu privire la modul în care își trăiește viața sau alege să își crească fetița. Vizibil deranjată de valul de ură din online, Oana Roman le-a transmis un mesaj tranșant celor care o critică.

Vedeta se confruntă cu fenomenul de
Vedeta se confruntă cu fenomenul de „hate” în online

Oana Roman: „Nu îmi impune… Fac ce vreau”

Deși este aparent o persoană extrem de puternică și echilibrată, dovedind de-a lungul timpului că poate depăși chiar și cele mai grele momente, Oana Roman a cedat recent în fața valului de critici cu care se confruntă în online. Postările vedetei nu pot fi cu siguranță apreciate de toată lumea, aceasta acceptând comentariile constructive, însă fiica lui Petre Roman consideră nepotrivite acele remarci care nu își au rostul.

În privința celor care o critică pentru modul în care își crește copilul sau care aleg să îi dea lecții nepotrivite de viață, Oana a decis să transmită un mesaj. Astfel, vedeta a reacționat într-o postare pe contul de Instagram și le-a spus celor care o urmăresc că nu au dreptul să o judece și să îi spună cum să își trăiască viața. Mesajul tranșant al vedetei a fost apreciat de mulți utilizatori, care consideră că fiecare ar trebui să își vadă de treburile lui.

Nu îmi impune. Nu sunteți voi în măsură să îmi impuneți lucruri. Nu frate, eu fac ce vreau eu. Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești!, a afirmat Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...