Oana Roman le dă peste nas tuturor. Cum şi-a fotografiat vedeta picioarele criticate de toată lumea

Ioana Bucur 08.03.2021, 13:06

A trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă și nu îi este teamă să se mândrească cu noul ei corp. Oana Roman le dă peste nas tuturor, după ce a devenit ținta unor comentarii și glume răutăcioase pe toate rețelele sociale. Cum și-a fotografiat vedeta picioarele criticate de toată lumea.

Sătulă de comentariile cârcotașilor, Oana Roman le dă peste nas tuturor

Încet, dar sigur, Oana Roman și-a câștigat un loc în rândul influencerilor din România. În ultimul an, pagina sa de Instagram a crescut spectaculos, fiica fostului premier ajungând să fie urmărită de aproape 240 de mii de persoane. Cei care i-au fost alături au putut să vadă, pas cu pas, eforturile pe care le-a făcut pentru a își transforma complet corpul. Acum, la nici o lună după ce a anunțat că a divorțat oficial de Marius Elisei, Oana Roman este de nerecunoscut și pare că și-a redescoperit feminitatea. Vedeta a postat, recent, o fotografie în care apare într-o ipostază în care nu ar fi crezut că va avea vreodată curajul să se afișeze public.

„Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine”, a scris Oana Roman, în descrierea imaginii. A enumerat apoi toate tratamentele pe care le-a făcut și principiile alimentare ce au ajutat-o să ajungă la rezultatul spectaculos.

Era evident că fotografia avea să stârnească un val de reacții, însă unele comentarii au fost un șoc uriaș pentru vedetă. În imaginea postată, Oana Roman apare îmbrăcată într-o rochie neagră, tip furou, scurtă, cu picioarele și umerii dezgoliți. Printre mesajele în care era felicitată pentru felul în care arată au început să apară tot mai multe critici. Era acuzată că folosește programe de editare foto, filtre.

„Mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare”

Acuzată că și-a modificat picioarele în Photoshop, pentru că poziția lor nu ar semăna cu reflexia din geamul șemineului lângă care a pozat, Oana Roman le dă peste nas tuturor.

„Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, a pus vedeta, într-un InstaStory.

Cum şi-a fotografiat vedeta picioarele criticate de toată lumea:

Oana Roman le dă peste nas tuturor. Cum şi-a fotografiat vedeta picioarele
Oana Roman le-a dat peste nas cârcotașilor

„Eu m-am pregătit de vară. Mi-am luat rochii albe, sandale frumoase și mai ales mi-am luat picioare cu împrumut! Azi e baba mea și e tare frumos afară. Hai să fie soare și la voi, mai ales în suflete”, a mai scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Oana Roman este, oficial, o femeie liberă. La mijlocul lunii februarie, ea și Marius Elisei au anunțta, împreună, că au pus punct căsniciei lor, amiabil, în fața unui notar.

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil. Noi am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Isabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul va fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere”, a declarat Oana Roman într-un video publicat pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...