Oana Roman l-a dat de gol pe tatăl său. Câţi bani a furat Petre Roman, de fapt, de la statul român. Vedeta a lămurit tot

Ioana Bucur 17.12.2021, 16:37
Oana Roman l-a dat de gol pe tatăl său. Câţi bani a furat Petre Roman, de fapt, de la statul român. Vedeta a lămurit tot

Familia Roman a fost mereu în atenția publicului, atrăgând, pe lângă admirația multora, și numeroase critici. În timp ce fostul premier al țării a ales să păstreze tăcerea și să nu reacționeze în fața atacurilor, fiica sa a decis să demonteze fiecare minciună sau speculație vehiculată în spațiul public. Într-un asemenea moment de sinceritate, Oana Roman l-a dat de gol pe tatăl său. Vedeta a spus adevărul despre banii furați de Petre Roman de la statul român.

Petre Roman, acuzat că a furat bani de la statul român

Oana Roman a intrat, în ultimii ani, în rândul „influencerilor”. Vedeta are colaborări cu mai multe companii, iar pagina sa de Instagram este și locul în care își promovează articolele vestimentare vândute pe site-ul deschis împreună cu partenerul său, Marius Elisei, în 2020.

În afara postărilor legate de promovarea de produse, paginile de social media ale Oanei Roman sunt și un fel de jurnal online, vedeta împărtășind cu cei care îi urmăresc activitatea frânturi din viața sa și a familiei sale. Pare greu de crezut, dar un InstaStory legat de traficul din București a dus la o mărturisire șocantă legată de tatăl ei.

De la volanul mașinii sale, Oana a vorbit despre traficul infernal din București. Câteva minute mai târziu, a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale, în care tatăl ei, Petre Roman, era acuzat că ar fi furat bani de la statul român.

„Dacă nu fura tatăl tău cu 10 mâini era traficul bun – așa a zis soțul meu când te-a auzit”, a fost mesajul primit de fiica fostului premier.

Oana Roman l-a dat de gol pe tatăl său. Câţi bani a furat Petre Roman, de fapt, de la statul român
Petre Roman si Oana Roman

Oana Roman: „Atât de mult a furat tata!”

Cuvintele jignitoare nu au rămas fără răspuns din partea vedetei. Oana a explicat că tatăl ei, în momentul în care a divorțat de Mioara Roman, nu avea nicio proprietate, neavând, practic, unde să locuiască. „Atât de mult a furat tata!”

„Vreau să vă spun un lucru… pe care să-l aflați de la mine. Atât de mult a furat tata cu 10 mâini încât în momentul în care a divorțat de mama nu avea unde să stea la propriu, adică nu avea o casă.

A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul. Cu mama oricum stătea în chirie”, a dezvăluit Oana Roman.

Vedeta a continuat șirul dezvăluirilor, spunând că, în acest moment, vila în care s-a mutat ea este de două ori mai mare decât casa tatălui ei și că tot ce a obținut în viață a fost datorită muncii sale.

„În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui. Nu mi-a dat nimic de când am început să muncesc și să-mi câștig banii singură, pentru că așa era normal ca eu să îmi vad de viața mea și să trăiesc din munca mea.

Terminați cu legendele astea, că deja e penibilă treaba. Unele lucruri trebuie să le bag în seamă și să răspund”, a continuat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe