Oana Roman l-a dat de gol! De ce s-a despărțit, de fapt, Ilie Năstase de Ioana Simion. “Mă doare să văd asta”

Rădulescu Valentin 23.05.2020, 08:51

Ilie Năstase a avut parte de mai multe iubite la viața lui, ajungând în final la Ioana Simion, femeia cu care spera să își continue viața. Din păcate nici această căsnicie nu a mers, iar cei doi și-au luat rămas bun. Oana Roman a ținut să mărturisească care este de fapt motivul pentru care relația lor a luat sfârșit.

Oana Roman a spus adevăratul motiv pentru care Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit!

Vedeta a vorbit recent despre divorțul momentului dinte Ilie Năstase și Ioana Simion. Deși cei doi s-au despărțit, încă mai țin legătura, Ioana îl mai ajută când are nevoie să iasă la cumpărături sau să îl conducă cu mașina. Oana Roman a ținut să precizeze că ruptura dintre cei doi nu s-a produs din cauza diferenței de vârstă, ci din cauza comportamentului pe care Ilie îl are. Potrivit declarațiilor, Ioana este o fire mult mai cuminte, așezată la casa ei și dorind să aibă mai multă liniște, față de Ilie care nu ține cont de reguli și este încă un rebel la vârsta de 73 de ani.

„Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a mărturisit Oana Roman la emisiunea Vorbește Lumea.

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

Oana Roman a încercat să îi împace pe Ilie și Brigitte

Vedeta îl cunoaște pe fostul tenismen încă din copilărie, aceasta ține foarte mult la el și regretă mereu când Ilie suferă. Pe vremea când Ilie Năstase și Brigitte erau în pragul divorțului, vedeta a mărturisit că a încercat să îi împace, dar din păcate decizia a fost finală, astfel încât nu s-a mai putut face nimic în privința celor doi.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi pare rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile”, a mai spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe