Oana Roman, jignită în ultimul hal. Ce i-au putut spune nişte internauţi vedetei

Ioana Bucur, Gabriel Peneș 28.04.2021, 10:04
Oana Roman, jignită în ultimul hal. Ce i-au putut spune nişte internauţi vedetei

Oana Roman, jignită în ultimul hal. Vedeta este una dintre cele mai sincere persoane publice din România, făcând alegerea deloc ușoară de a-i lăsa pe oameni să vadă cum arată, de fapt, viața ei. Nu se ferește să vorbească despre suferință, despre insecurități, despre dezamăgirile pe care le-a trăit din plin în ultimele luni. În tot acest timp, a fost ținta unor atacuri de neacceptat. Ce i-au putut spune niște internauți.

Oana Roman, jignită în ultimul hal

Abia întoarsă din vacanța fabuloasă în Egipt, Oana Roman are multe motive să fie fericită. Mama ei, Mioara Roman, s-a întors acasă, după ce a petrecut aproape o lună într-un centru de reabilitare fizică din București, iar afacerea pe care o are cu fostul ei soț, Marius Elisei, se pregătește să scoată la vânzare o nouă gamă de produse alese și probate chiar de vedetă. Ambele vești au fost date, așa cum și-a obișnuit deja fanii, pe pagina sa de Instagram. Oana Roman își continuă procesul de transformare fizică, arată mai bine ca niciodată și se simte excelent în propria piele, iar asta se vede din plin. Doar că unii, în loc să rămână martori tăcuți ai fericirii unui om, au ales să o atace. Oana Roman, jignită în ultimul hal de o femeie pe care nu o cunoaște. Vedeta a decis să nu mai ascundă mesajele de ură pe care le primește și le-a postat în secțiunea InstaStory de pe celebra rețea socială, arătând cum aceeași persoană trece de la o extremă a alta, o dată spunându-i că are „sânge princiar” și că „este o frumoasă”, dar și că este „antipatică, încrezută și urâtă”.

„Te-ai gândit sau ai realizat că ai sânge princiar?”, „Te-ai machiat și te-a îmbătrânit. Tu ești o femeie frumoasă și tânără, nu îți vine bine acest machiaj”, „Dacă mai slăbești încă foarte puțin, nu mult, le dai clasă alora care spuneau că ești prea plinuță și urâtă. Tu ești o frumoasă acum și eu m-am bucurat tare mult să te văd cum te bucuri de reușită”, „Ești antipatică, încrezută și urâtă. Oricât te-ai strădui, nu te poți transforma” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Oana Roman.

Oana Roman, jignită în ultimul hal
Mesajele primite de Oana Roman pe Instagram

„Este ceva care nu se vindecă niciodată”

Oana Roman a fost întrebată recent dacă a fost afectată de decizia părinților ei de a divorța. Vedeta a mărturisit că a suferit cumplit și că nu a trecut nici până în ziua de astăzi peste durere, chiar dacă de la acel moment au trecut ani buni. Se pare că despărțirea părinților a fost, pentru ea, un șoc din care probabil nu își va reveni prea curând.

„Nu am trecut. Este ceva care nu se vindecă niciodată”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe