Oana Roman, în lacrimi din cauza mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman: „Tata ştie”

Badea Violeta, Ana Ionescu 17.09.2021, 08:03

Oana Roman traversează o perioadă dificilă, deoarece mama sa nu s-a simțit deloc bine și a fost nevoită să se întoarcă la spital. Recent, vedeta a făcut noi dezăluiri legate de starea de sănătate a Mioarei Roman. Iată ce se întâmplă cu fosta soție a lui Petre Roman.

Oana Roman, noi vești legate de starea de sănătate a mamei sale

Zilele trecute, Oana Roman spunea că mama sa a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza anumitor afecțiuni de care suferă. Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, are o formă gravă a bolii Parkinson. Fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin două operații în doar o singură lună.

Influencerița spunea că mama ei nu-și mai poate mișca o mână și anunța că starea ei de sănătate nu este deloc bună. Vedeta a luat decizia de a o interna într-o clinică privată pentru a beneficia de cel mai bun tratament. Oana Roman este transparentă cu privire la viața de familie și împărtășește totul cu fanii săi din mediul virtual.

Recent, partenera lui Marius Elisei a publicat o fotografie cu femeia care i-a dat viață. Aceasta a mers la clinică pentru a o vizita pe Mioara Roman, apoi a dus-o la o terasă. Fiica lui Petre Roman le-a spus urmăritorilor săi că mama sa se simte mai bine, dar mai are nevoie de recuperare.

„Am ieşit cu mama la o cola… Este încă la recuperare şi merge înspre bine.”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Vesti noi legate de starea de sanatate a Mioarei Roman

Mioara Roman suferă de Parkinson

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Mioara Roman se luptă cu anumite probleme de sănătate grave. Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson și are nevoie în permanenţă de cineva care să o ajute. Oana Roman a dezvăluit că tatăl său cunoaște toate problemele, dar nu are cu ce să o ajute.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână!

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...