Oana Roman face publică relația cu tatăl ei. ”Mi-a urat drum bun, că acum am o meserie”

Iancu Andreea 04.06.2020, 16:05

Multă lume consideră că Oana Roman face parte din categoria copiilor pe care părinții i-au ajutat să ajungă cineva în viață. Contrar așteptărilor, poveștile despre copilăria Oanei dezvăluie o cu totul altă perspectivă. Oana a mărturisit care era relație pe care o avea cu tatăl său și descrie cum a ajuns să aibă o carieră.

Petre Roman, un tată foarte dur

Oana a vorbit despre momente din copilăria sa și despre cum obișnuia tatăl său să se comporte cu ea. În ciuda popularității pe care o avea Petre Roman, el nu era atât de binevoitor acasă. Fiica sa a povestit că în realitate era o prezență dură.

Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Deși mulți ar crede că Oana Roman a reușit în carieră pentru că este fiica lui Petre Roman, vedeta distruge aceste mituri. Oana a fost un copil conștiincios, după cum povestea chiar ea într-o emisiune tv.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici.

Petre Roman și fiica sa, Oana
Petre Roman și fiica sa, Oana

Oana Roman are o carieră datorită muncii ei

Modelul de reușită în viață pe care l-a primit Oana din partea părinților presupune propriile forțe. Vedeta nu a folosit numele tatălui său pentru a ajunge cine este. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că studiile pe care le-a absolvit sunt fără pile.

Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură, a povestit Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...