Oana Roman, despre iubirea pe care Marius Elisei i-a purtat-o. „Mulţi au comentat”

Ana Anitoiu 08.05.2021, 19:49

Oana Roman a dat cărțile pe față în legătură cu iubirea pe care i-a purtat-o Marius Elisei, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. Vedeta a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ei doi, în contextul în care căsnicia lor a fost subiect de discuție pentru multe persoane.

Oana Roman, dezvăluiri tulburătoare: ”Am momente în care mă simt abandonată. Am avut înclinații suicidare”

Într-o înregistrare video pe care a publicat-o pe internet, Oana Roman a dezvăluit că are momente în care se simte singură, abandonată și că deși nu a avut nicio tentativă de suicid, s-a gândit să își pună capăt zilelor. Vedeta a vorbit despre depresie și i-a îndemnat pe urmăritorii ei să apeleze la un specialist în cazul în care se confruntă cu această afecțiune.

”Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune medicală. Nu se trece peste depresie, anxietate și atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este foarte important să faci terapie. Sunt momente în care mai cad și eu, în care nu mai vreau să știu de nimeni, în care îmi vine să plec la capătul Pământului și să las totul în urmă. Sunt momente în care cad în genunchi la propriu și simt că nu mă mai pot ridica. Chiar dacă nu arăt, sunt momente în care mă simt singură, abandonată, atacată, în care mă simt rău fizic și psihic, dar mă ține cel mult o zi, pentru că m-a ajutat foarte mult terapia”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, despre iubirea pe care i-a purtat-o Marius Elisei
Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman, despre iubirea pe care i-a purtat-o Marius Elisei

De asemenea, într-un story publicat pe Instagram, Oana Roman a publicat o fotografie în care ea și Marius Elisei apăreau împreună, zâmbind. Vedeta a spus că între ei a fost dragoste, în ciuda faptului că unele persoane au spus că mariajul lor nu s-a bazat pe acest sentiment. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografia!

”Și aici tot iubire a fost. Oricât au comentat alții. Acum ea s-a transformat în altfel de iubire, dar ce a fost, a fost frumos și sincer. Și a meritat măcar pentru momente ca astea”, a scris Oana Roman.

Marius Elisei, foc și pară după zvonurile referitoare la viața lui personală

Recent, Marius Elisei s-a făcut foc și pară după zvonurile ce au apărut în legătură cu viața lui personală. Fostul soț al Oanei Roman a spus că deși dorește să își refacă viața, deocamdată nu există nicio nouă femeie în viața lui, cu atât mai puțin una însărcinată pe care să o însoțească la clinici medicale.

”Nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași. Când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...