Oana Roman, despre cum s-a cunoscut cu Pepe. Ce îi datorează artistului: „Trebuie să spun asta”

Nicu Stan, Alexandrina Toader 23.04.2021, 09:04
Oana Roman, despre cum s-a cunoscut cu Pepe. Ce îi datorează artistului: „Trebuie să spun asta”

Oana Roman, despre cum s-a cunoscut cu Pepe. Fiica fostului premier Petre Roman a spus ce îi datorează artistului. Ce se întâmplă între cei doi, citiți în articolul de mai jos.

Oana Roman vede în Pepe prietenul perfect. Ce a învățat când artistul a invitat-o acasă la el

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu Pepe. Vedeta a spus ce îi datorează artistului Pepe.

Oana Roman a văzut pentru prima dată ce înseamnă familie și prietenie la Pepe în casă. Oana Roman și-a dorit de când se știe ceea ce Pepe a avut dintodeauna. O familie mare și frumoasă.

Prietenia Oanei Roman si a lui Pepe a rezistat mariajelor cantaretului
Prietenia Oanei Roman si a lui Pepe a rezistat mariajelor cantaretului

Oana Roman și-a dorit mereu o familie mare

„Eu mi-am dorit intodeauna o familie mare, cu mulţi nepoţi, fraţi. Iar el ştia că mie îmi lipseşte treaba asta şi mi-a zis într-o zi: Vino să îi cunoşti pe ai mei!. În momentul în care am intrat în casă am simţit pe pielea mea familia adevărată”, a declarat Oana Roman la Bar Online, emisiunea de pe net a lui Pepe.

De altfel, Oana Roman a recunoscut că în familia lui Pepe a văzut ce înseamnă cultul familiei, dar și al prieteniei.

Oana Roman a văzut în casa lui Pepe ce înseamnă familia

Nu în ultimul rând, Oana Roman a recunoscut în fața tuturor că Pepe este prietenul perfect.

”Trebuie să spun asta… Eu datorită lui şi familiei lui am înţeles ce înseamnă cultul familiei şi al prieteniei. E foarte rar să găseşti pe cineva care să fie un prieten necondiţionat. Pepe este aşa. Oamenii trebuie să înţeleagă asta. Prietenii sunt foarte importanţi, iubirea necondiţionată total pe care o are e foarte rar. Familia este sfântă pentru el”, a povestit Oana Roman la Bar Online.

Pepe, obișnuit să doarmă în gălăgie

La rândul lui Pepe a spus cum este să crești și să ai o familie mare și frumoasă. Astfel, cântărețul a recunoscut că el este obișnuit cu ”balamucul” în casă și este obișnuit să doarmă în gălăgie.

„Eu am dormit în gălăgie toată viaţa. Nu am avut ora de culcare. Aşa era în familia mea”, a spus şi Pepe.

Pepe și Oana Roman, prieteni de-o viață

Prietenia dintre Oana Roman și Pepe este cunoscută de ani de zile, încă de pe vremea când cântărețul și Oana Zăvoranu erau un cuplu. De-a lungul anilor, indiferent de schimbările pe care fiecare le-a suferit în plan personal, relația lor a rămas aceeași.

Din nefericire, Pepe a trecut prin momente grele la începutul acestui an, când a anunțat pe canalul său de Youtube despărțirea incredibilă de Raluca Pastramă, căsnicie din care au rezultat dou fetițe. Din nefericire, Oana Roman a trecut printr-un moment asemănător, despărțindu-se de partenerul său de viață, Marius Elisei. În urma mariajului, Oana Roman a rămas cu o fetiță.

Urmăriți Impact.ro și pe