Oana Roman dă de pământ cu Carmen Iohannis. Cu cine a fost comparată Prima Doamnă. „Noi ni-l punem când spălăm vase sau măturăm în curte”

Andrei Simion 24.03.2023, 14:13
Oana Roman dă de pământ cu Carmen Iohannis. Cu cine a fost comparată Prima Doamnă. „Noi ni-l punem când spălăm vase sau măturăm în curte”

Oana Roman a criticat-o pe Carmen Iohannis. Vedeta consideră că prima-doamnă a României face dintotdeauna un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale. Ea a precizat ce obișnuia să facă mama ei, Mioara Roman, fiică de ambasador și soție de prim-ministru, atunci când trebuia să se prezinte la evenimente importante.

Oana Roman, despre cum se pregătea mama ei pentru vizitele oficiale

Oana Roman a ținut să precizeze că bunicul ei a fost ambasador timp de 30 de ani, astfel că mama ei, Mioara Roman, cunoștea foarte bine protocolul. Cu toate acestea, fosta soție a lui Petre Roman obișnuia să se documenteze înainte de a merge în vizite oficiale alături de omul politic, care a fost prim-ministru, președinte al Senatului și ministru de Externe.

„Deși mama crescuse în ambasade și știa etichetă și protocol la greu, când tata era prim-ministru sau președinte al Senatului și trebuiau să plece într-o vizită oficială, chiar dacă în principiu mama știa protocolul, tot se documenta,

tot cerea informații astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni astfel încât să nu se facă de râs ea și țara pe care o reprezenta în acea vizită. Lucru care în momentul ăsta în România din păcate nu se întâmplă la nivel de președinte”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Carmen și Klaus Iohannis, în Masdar City
Carmen și Klaus Iohannis, în Emiratele Arabe Unite

Oana Roman, despre Carmen Iohannis

Oana Roman a adăugat că prima-doamnă a României face dintotdeauna un afront înfiorător protoolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale. Vedeta a precizat că i-a atras atenția mai mult decât orice faptul că soția președintelui Klaus Iohannis s-a prezentat la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite necoafată și având părul prins cu o clamă de plastic.

„Nu te duci la o primire oficială necoafată când ești soția unui președinte. Nu îți pui un clește de ăla de plastic în cap pe care noi ni-l punem când ne ducem să spălăm vase sau să măturăm în curte sau să spălăm pe jos. Doar acolo îți pui moțul ăla de plastic în cap. Sau maxim dacă te duci la piață.

Dar nu când ești într-o vizită oficială, reprezinți o țară, mai ales când te duci într-o țară musulmană arabă cum sunt Emiratele Arabe Unite. Oamenii ăia au o preență și o eleganță incredibilă. Și tu îți pui geantă de 10.000 de euro și în cap o clemă de aia de plastic. Mi s-a părut foarte urât”, a spus Oana Roman.

Potrivit vedetei, Carmen Iohannis și alte persoane care ajung în astfel de situații ar trebui să apeleze la consilieri de protocol, de etichetă, stiliști, oameni a căror menire este să le învețe cum să se îmbrace și cum să se poarte.

Urmăriți Impact.ro și pe