Oana Roman, apariție fabuloasă! Cum arată într-o rochie neagră, scurtă

Andrei Cezar 13.08.2020, 08:31
Oana Roman, apariție fabuloasă! Cum arată într-o rochie neagră, scurtă

Apariție de senzație a Oanei Roman! După ce ani la rândul a fost nevoită să suporte glumele răutăcioase despre modul cum arăta, vedeta a zis că este timpul pentru o schimbare radicală. În ciuda dietelor și a programelor pe care le-a ținut până acum, nu a reușit niciodată să ajungă rezultatul mult dorit. Acum, însă, pare că a găsit cheia succesului.

Oana Roman, apariție fabuloasă într-o rochie scurtă

Fanii Oanei Roman de pe rețelele de socializare au rămas muți de uimire după ce vedeta a postat o fotografie în care se vede cât de mult a slăbit. Fiica fostului premier al României arată foarte bine, iar rochia neagră, de vară, pe care a ales să o poarte îi scoate în evidență silueta de invidiat.

Machiată și accesorizată corespunzător, Oana a stârnit admirația fanilor și a demonstrat că se poate. Se poate observa cu ușurință că a reușit să scape de kilogramele în plus și pare că nu se va opri aici.

Mesajele de încurajare și apreciere ale internauților nu au întârziat să apară: ”Ai mai slăbit, arăți super?” ** ”??? jos pălăria !!! Ești superba !!!” ** ”Arăți minunat , Oana!”, au fost doar câteva dintre ele.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman

Multă lume a întrebat-o la ce metode a apelat pentru a slăbi atât de mult. Unii au sugerat chiar că ar fi vorba de o operație de micșorare de stomac. Oana le-a explicat tuturor care este secretul siluetei sale.

„Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură

După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a spus Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Oana Roman, apariție fabuloasă! Cum arată într-o rochie neagră, scurtă
Oana Roman, apariție fabuloasă! Cum arată într-o rochie neagră, scurtă
Urmăriți Impact.ro și pe