Oana Roman, anunț șoc! A dezvăluit motivul despărțirii de soțul ei, după o relație de 7 ani

Oana Roman s-a despărțit de soțul ei. Care este motivul?

Oana Roman s-a despărțit de soțul său, Marius Elisei după 7 ani de relație. Anunțul a fost făcut public chiar de către vedetă printr-o postare pe Facebook prin care anunță că ea și soțul său au hotărât să o ia pe drumuri separate, după multele încercări eșuate de a-și repara relația. Care este totuși motivul pentru care cei doi au decis să se despartă?

Oana Roman s-a despărțit de soțul ei: ”Nu mai funcționăm ca și cuplu”

Fiica fostului premier se iubește cu Marius Elisei de șapte ani. De curând cei doi s-au mutat chiar și într-o casă nouă, însă se pare că lucrurile nu sunt atât de roz între cei doi cum se văd din exterior. Drept urmare, cei doi au luat decizia de a o lua pe drumuri separate. Motivul pentru care au ajuns în această situație este din cauza geloziei și a problemelor financiare și de sănătate. Oana a mai spus că a luptat pentru a îndrepta aceste lucruri și pentru ca relația să funcționeze în continuare, însă a ajuns la concluzia că nu mai merge. Cu toate acestea, vedeta nu exclude posibilitatea de a se împăca, dar momentan are nevoie de timp pentru ca lucrurile să se așeze.

”În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna , asta doar timpul va decide”, a scris Oana Roman pe contul său de Faceebook.

Oana Roman, postare

Postarea făcută de Oana Roman pe contul său de Facebook

Oana Roman va păstra o relație bună cu Marius Elisei de dragul fiicei lor

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță de cinci ani, pe nume Isabela, pentru care vor încerca în continuare să păstreze o relație bună. În acest sens, Oana va face tot ceea ce-i stă în putere, deoarece a trăit pe propria piele divorțul părinților ei, care a afectat-o enorm. Asta pentru că tatăl ei a întrerupt orice fel de comunicare cu mama sa și prin urmare și cu ea. Din acest motiv, vedeta vrea să se asigure că decizia ei de a divorța de Marius nu o va afecta în niciun fel pe Isabela, iar pentru acest lucru intenționează să păstreze o relație de prietenie cu Marius în care unicul scop să fie creșterea fetiței lor.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că Marius este un tată care s-a implicat mereu în creșterea Isabelei și care le-a fost alături necondiționat. Iar pentru acest lucru, dar și pentru momentele frumoase din relația lor, Oana îi este recunoscătoare și îl respectă. Însă, tot ce-i mai leagă acum este doar fetița lor. În finalul mesajului publicat pe Facebook, Oana a ținut să precizeze că speră ca lucrurile să fie înțelese așa cum s-au întâmplat, deoarece ea a fost extrem de clară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI