Oana Roman, amintiri dureroase: „Nu doresc nici celui mai aprig dușman să trăiască ce am trăit atunci”. Drama care i-a marcat viața

Nicu Stan 14.05.2021, 09:32
Oana Roman, amintiri dureroase: „Nu doresc nici celui mai aprig dușman să trăiască ce am trăit atunci”. Drama care i-a marcat viața

Oana Roman, amintiri dureroase. Nu îi dorește nici celui mai mare dușman să trăiască ce a trăit ea. Amănuntele dramei care i-a marcat viața vedetei, în articolul de mai jos.

Drama prin care a trecut Oana Roman la Revoluția din 1989. ”Nu am mai avut tată”

Oana Roman are amintiri dureroase încât nici celui mai mare dușman nu i-ar dori așa ceva. Care este drama care i-a marcat viața Oanei Roman. Oana Roman, 43 de ani, care s-a împăcat cu tatăl ei de curând, îl consideră și acum vinovat pe Petre Roman pentru destrămarea familiei lor la Revoluție.

Oana a amintit, în premieră, coșmarul prin care a trecut atunci când Petre Roman a plecat de acasă să lupte pe baricadele Revoluției și nu s-a mai întors acasă timp de 64 de zile. De atunci, Oana Roman a rămas cu sechele pe viață. A intrat în depresie, boală cu care se confruntă și în prezent.

Oana Roman a ramas cu sechele de la Revolutia din 1989
Oana Roman a ramas cu sechele de la Revolutia din 1989

Petre Roman a plecat să lupte la Revoluție

Vedeta a dezgropat acum din nou securea războiului în relația cu Petre Roman, pentru acest motiv. Chiar dacă acum se înțeleg mai bine, Petre Roman vizitând-o recent la ea acasă, Oana nu s-a ferit să-și facă părintele răspunzător pentru destrămarea familiei lor la Revoluția de la 1989.

Momentul în care Petre Roman a plecat de acasă, să apere baricadele, devenind ulterior premul ministru al României, a însemnat și sfârșitul familiei lui.

Oana Roman a intrat în depresie

Oana Roman, atunci în vârstă de 11-12 ani, a intrat într-o depresie severă, de care părinții ei nu și-au dat seama.

“Ne-au scos din casă și am stat în altă casă patru luni, cu lucrurile în mijlocul casei, cu unii care ne păzeau cu mitraliere. Nu doresc nici celui mai aprig dușman să trăiască ce am trăit atunci, înjurăturile, frica. Nu mai aveam familie, prieteni, casă. Pentru mine tata a plecat de acasă in 21 decembrie 1989 și nu s-a mai întors la fel niciodată. A lipsit de acasă 64 de zile. 18 luni am trăit un coșmar, care nu s-a mai terminat niciodată.

De atunci a început detrămarea familiei Roman

Noi de atunci nu am mai fost o familie. Mi-am pierdut toate reperele. Nici la joacă în Cișmigiu nu aveam voie. Nu am mai avut tată. Mergeam însoțită la școală. Am fost înjurați, jigniți, și acum sunt oameni care spun că Petre Roman a distrus imaginea României.

Eu nu am mai fost om doi ani. Părinții nu au realizat cât de rău eram eu, eram in depresie gravă. Mă îngrășasem enorm. Plângeam de mă dădeam cu capul de pereți”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe