Oana Roman a recunoscut ce face Marius Elisei pentru bani. De acolo sunt veniturile, de fapt

Ana Anitoiu 30.11.2021, 08:52

Oana Roman a recunoscut ce face Marius Elisei pentru bani. Vedeta a spus că din activitatea partenerului ei de viață rezultă principalul venit al familiei lor, care a trecut printr-o perioadă dificilă în acest an. Fiica fostului premier Petre Roman a adăugat că lucrează și ea astfel încât să nu ducă lipsă de nimic.

Oana Roman, despre relația ei cu Marius Elisei

În urmă cu trei săptămâni, Oana Roman a publicat pe o rețea socială o fotografie în care apare sărutându-l pe obraz pe Marius Elisei, în timp ce se aflau amândoi la masă, cu câte un pahar cu vin în mână. Vedeta a alăturat imaginii o descriere în care s-a referit la relația ei cu tatăl fiicei sale, de care a divorțat la începutul acestui an, înainte de a se împăca cu el.

„Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns, cu fericire și tristețe, dar, per total, a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta!”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a recunoscut ce face Marius Elisei pentru bani
Oana Roman si Marius Elisei

Ce face Marius Elisei pentru bani

Recent, Oana Roman a dezvăluit că principala sursă de venit a familiei sale este o afacere cu haine de care se ocupă atât partenerul ei de viață, cât și ea. Vedeta și Marius Elisei fac echipă în continuare și în plan profesional.

„Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a explicat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că își dorește o reînnoire a jurămintelor cu Marius Elisei, în vârstă de 35 de ani, dar a trebuit să amâne evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus.

Ea a spus că își dorește să organizeze o petrecere mare, la care să poarte o rochie așa cum și-o dorește, deoarece la nunta cu Marius Elisei abia se operase și nu a avut o rochie așa cum a visat. Un astfel de eveniment ar fi foarte binevenit în familia lor, în contextul în care fiica Oanei Roman vrea să uite episodul despărțirii părinților ei, conform vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...