Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu Mioara, mama sa: “Trebuie să merg la spital”

Ioana Bucur 04.03.2021, 13:42
Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu Mioara, mama sa: “Trebuie să merg la spital”

Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu Mioara, mama sa, la doar câteva zile de la ultima intervenție prin care a trecut. De ce trebuie să ajungă vedeta din nou la spital fosta soția a lui Petre Roman.

Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu Mioara, mama sa

Nicio clipă de liniște pentru fiica fostului premier al României. Oana Roman a făcut anunțul. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu mama sa, la doar câteva zile după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Vizibil obosită, după o zi întreagă de filmări pentru reality show-ul de pe Antena Stars în care apare alături de fiica ei, Isabela, Oana Roman și-a făcut timp să își țină admiratorii la curent cu toate evenimentele din viața sa. Se pare că mama sa trebuia să ajungă din nou la spital, ca să i se schimbe pansamentul de la ultima intervenție prin care a trecut.

„Astăzi a fost o zi aglomerată, am avut filmări. Mai am o tură de filmări până la prânz, apoi trebuie să merg cu mama din nou la spital. Trebuie să îi schimbe pansamentul de la ultima intervenţie pe care a avut-o. Apoi, trebuie să o duc pe Iza la sport”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

 

Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu Mioara, mama sa
Oana Roman a vorbit pe Instagram despre starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman, de două ori la spital, la doar o lună distanță

Oana Roman nu a avut timp să proceseze în liniște realitatea divorțului de Marius Elisei, din pricina problemelor de sănătate cu care se confruntă în ultima vreme mama sa. La doar o lună după ce avusese nevoie de ajutorul medicilor, Mioara Roman era iar internată.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea atunci Oana Roman pe InstaStory.

După ce a trecut cu bine peste acel episod, vedeta anunța că Mioara Roman trebuie să ajungă din nou la medic.

„Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Cu toate că ar fi putut alege să se relaxaze în comăpania prietenilor și să uite de grijile și problemele ce o apasă, Oana Roman a mărturisit că simte nevoia să fie singură, pentru a-și pune ordine în gânduri și emoții.

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a scris Oana Roman pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI