Oana Roman a făcut anunţul. Ce se întâmplă acum cu Mioara Roman

Stan Filon 19.04.2021, 10:58

Oana Roman s-a simțit foarte bine în vacanță! A plecat alături de fiica sa și de Vica Blochina în Egipt, unde s-au simțit foarte bine. Totul a decurs foarte bine, distracția a fost la nivel înalt, până când Oana Roman a ajuns de urgență la spital! Trebuie să se întoarcă acasă, să meargă la mama sa, Mioara Roman.

Oana Roman a plecat din concediu pentru a merge la mama sa, Mioara Roman

Îndrăgita vedetă din România a plecat în vacanță în Egipt și s-a bucurat mult de destinația aleasă. Și-a serbat și ziua de naștere printre beduini! Parcă nici nu ar mai fi vrut să se întoarcă acasă. Este nevoită însă să vină în țară, deoarece trebuie să-și serbeze mama, a cărei zile de naștere este chiar luni, 19 aprilie. Mama ei împlinește 80 de ani, însă momentan este inernată într-un centru de recuperare. Mioara Roman urmează însă să se întoarcă acasă de la clinica respectivă, dar peste o săptămână.

Oana Roman și-a ținut la curent fanii de la Instagram cu tot ce a făcut în Egipt, însă a scris cu regret că trebuie să se întoarcă acasă. “Este ultima zi de vacanţă, este foarte cald. Nu aş vrea să mă întorc acasă, dar am foarte multă treabă. Mâine este şi ziua mamei, abia aştept să o văd. Apoi, mai are o săptămână şi se întoarce acasă. Dar până atunci mâine trebuie să o vizitez aşa că astăzi încerc să profit cât mai mult de vacanţă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a plecat din concediu pentru a merge la mama sa, Mioara Roman
Oana Roman a plecat din concediu pentru a merge la mama sa, Mioara Roman, dar s-a rănit grav în ultima zi de vacanță

Oana Roman, accidentare dureroasă în Egipt

Chiar cu câteva ore înainte de a pleca din Eigipt Oana Roman a comis-o. S-a accidentat și a avut nevoie chiar de câteva copci. A fost o rană foarte dureroasă și mai are de tras.

“Am făcut o nefăcută şi am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o gaură foarte mare în călcâi. E atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor. Noroc că au un super cabinet aici, la hotel. A trebuit să mă coase, mi-a făcut o anestezie locală care a durut rău de tot. Nu vă puteţi imagina! Acum am fost la farmacie să iau şi nişte pastille pentru durere, sper să îmi treacă”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...