Oana Roman a dat cărţile pe faţă. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Marius Elisei: “E foarte complicat”

Nicu Stan 04.06.2021, 09:38
Oana Roman a dat cărţile pe faţă. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Marius Elisei: “E foarte complicat”

Oana Roman a dat cărţile pe faţă. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a recunoscut totul. Gestul făcut de fostul soț spune totul.

Oana Roman, aproape de împăcare cu Marius Elisei. Cei doi au petrecut la munte, alături de fiica lor

Oana Roman a dat cărţile pe faţă și a spus ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Marius Elisei, fostul soț.

După ce a primit ieri seară un buchet de flori de la Marius Elisei, Oana Roman i-a mulțumit public. Oana Roman a spus totul la Antena Stars despre presupusa împăcare dintre ea și tatăl fetiței ei.

Marius Elisei petrece tot mai mult timp cu Oana Roman
Marius Elisei petrece tot mai mult timp cu Oana Roman

Lucrurile sunt tot mai bune între cei doi

De la despărțire, lucrurile s-au schimbat în bine între Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi, de mai multe zile, se văd tot mai des și petrec timp împreună, iar Marius Elisei se pare că încearcă să o recucerească pe mama fetiței sale.

Astfel, Oana Roman a dezvăluit că primește des flori din partea lui Marius Elisei, și a și postat pe Instagram un buchet primit de la acesta, ținând să îi mulțumească în fața tuturor fanilor de pe rețelele de socializare.

Mariu Elisei, tot mai des împreună cu Oana Roman și fiica lor

Astfel, mulți dintre fanii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva s-au împăcat. Oana Roman a simțit nevoia să lămurească cum stau lucrurile între ea și Marius Elisei.

În plus, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că într-adevăr totul s-a schimbat, dar nu e vorba de o împăcare, cel puțin nu acum, pentru că peste problemele care au dus la separare nu se poate trece atât de ușor.

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au împăcat, nu încă

”Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă”, a mărturisit ea la Antena Stars.

De asemenea, Oana Roman și Marius Elisei au dezvăluit că au fost de curând în vacanță la munte, alături de fiica lor Isabela. Surpriza a fost pregătită chiar de Marius Elisei, iar în tot acel timp cei doi au petrecut împreună cu fetița lor.

Marius Elisei publică fotografii cu Oana Roman

Fostul soț al Oanei Roman publicase la un moment și o fotografie cu Oana Roman, asta în timp ce se aflau la o masă și serveau un pahar de șampanie.

”Sunt momente și momente, sunt momente în care dispare și probabil că e supărat și se gândește că trebuie să meargă mai departe, sunt momente în care vine mai mult spre noi și își dorește compania noastră, nu știu ce să zic, deocamdată nu mă gândesc la asta”, a mai spus Oana Roman.