EXCLUSIV

Oana Mizil rupe tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie. ”Mi s-a spus că mă înșală”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 02.08.2021, 20:08
Oana Mizil rupe tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie. ”Mi s-a spus că mă înșală”. EXCLUSIV

La câteva zile după ce partenera fostului edil ajungea la spital și primea ordin de protecție împotriva acestuia, Oana Mizil a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro care a fost motivul pentru care s-au certat, dar și cât de mult rău vor să le facă alte persoane.

“Mi se spunea că Marian mă înșală”

Cuplul Oana Mizil și Marian Vanghelie este unul dintre cele mai solide din politică! Relația lor amoroasă a ajuns în centrul atenției după episodul de weekend-ul trecut în care bruneta a fost dusă de urgență la spital cu dureri de cap, acuzând că a fost bătută de concubinul său și cerând protecție de la organele de lege.

La câteva zile distanță, partenera politicianului declară însă cu totul altceva.

“Acum suntem bine, am fost la mare. Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. De șase ani suntem hărtuiți de DNA, de stat, nu mai au limită.

În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. Nu suntem singurii în situația aceasta”, a spus Oana Mizil în exclusivitate pentru Impact.ro.

Spune că a primit mesaje de amenințare după împăcare

De asemenea, partenera de viață a lui Marian Vanghelie ne-a spus și care este motivul de la care a pornit cearta între cei doi:

“Vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea pentru că mai avea treabă în București. De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune. Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat.

Îți dai seama că Marian are o pedeapsa de 11 ani și 8 luni de închisoare. Nu este ușor deloc, cât să mai pot duce în spate? Însă voi duce totul pentru că o să pot. Dacă pe el îl condamnă, începe lupta!

Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine”, a adăugat aceasta.

Oana Mizil rupe tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie
Oana Mizil și Marian Vanghelie

Oana Mizil, despre Bogdan Diaconu

Gurile rele spuneau că în acea seară Marian Vanghelie ar fi fost violent cu Oana Mizil în urma unor mesaje pe care aceasta le-ar fi schimbat pe WhatsApp cu Bogdan Diaconu, fost deputat.

“Pe Bogdan Diaconu l-am văzut la partid de două ori în viață, atât, nimic mai mult. Atunci se vorbea că el ar avea o altă orientare sexuală. Ei zi și tu? Cum aș putea să mă apropii de un bărbat care are altă orientare sexuală?

Marian este un bărbat gelos, nu ascund asta, și nu aș face lucrul ăsta niciodată să îl înșel vreodată pe Marian. Marian este tatăl copilului meu. Lupta este foarte mare, eu voi fi tot timpul alături de Marian, sunt un om corect. Eu am o familie, un copil și sper să mai avem un bebeluș. De doi ani mă chinui să devin mamă. S-au ajuns la niște lucruri de nedescris”, a mai spus Oana Mizil pentru Impact.ro.

Vanghelie, atac dur la adresa lui Bogdan Diaconu

Zilele trecute reporterii Impact.ro au stat de vorbă cu fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei despre Bogdan Diaconu, presupusul bărbat cu care Oana Mizil și-ar fi trimis mesaje.

„Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă, iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă. Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți?

Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar? Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc.

Lui Diaconu îi plac bărbații, dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap”, a declarat revoltat Marian Vanghelie, exclusiv pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe