Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi? Detalii de ultimă oră

Beatrice Dumitru 13.03.2023, 10:49
Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi? Detalii de ultimă oră

Oana Matache, sora Deliei, se află în centrul unui scandal, după ce și-a părăsit soțul și a început o relație cu Radu Siffredi, care deja locuiește alături de ea. Oana Matache și Răzvan Miheț au doi copii și se pare că tânară are probleme cu Protecția Copilului din cauza iubitului său.

Probleme pentru Oana Matache

Oana Matache și Răzvan Miheț erau căsătoriți din anul 2017 și au împreună o fetiță și un băiat ,Jessica și Bogdan, care locuiesc cu mama lor. Sora Deliei a decis să pună punct căsniciei și a plecat de-acasă cu micuții, iar acum stă împreună cu iubitul său Radu Siffredi. Mama Oanei, Gina Matache, l-a criticat în termeni duri pe acesta și ar fi deranjată pentru felul în care tânărul îi tratează pe nepoții ei.

Și tatăl micuților se pare că a luat atitudine, iar Oana Matache este în pericol să rămână fără copii. Totul a început după ce Radu Siffredi s-a filmat când vorbea despre fiul Oanei, Bogdan. „Iarăși plânge, o să-i bag un peni*****”, a afirmat bărbatul. Protecția Copilului s-ar fi autosesizat în acest caz, iar fostul soț, Răzvan Miheț, ar fi luat legătura cu fosta soție și i-ar fi transmis că ar fi în pericol să piardă copiii, în cazul în care situația va escalada, scrie Cancan.

Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza Radu Siffredi? Detalii de ultimă oră
Oana Matache, la nunta cu Răzvan Miheț.

Ce a anunțat Oana Matache

După această situație, de teamă să nu rămână fără copii, sora Deliei și Radu Siffredi și-au anulat podcast-ul pe care îl aveau programat și au anunțat că, pentru o perioadă, vor dispărea din viața publică.

Mulți au condamnat-o pe Oana Matache că ar fi pus punct căsniciei cu Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, pentru Radu Siffredi, iar cel mai tare a criticat-o chiar mama ei. Sora Deliei a răbufnit și ea pe rețelele de socializare și le-a răspuns celor care au pus-o la zid.

„Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia sfârșit. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii”, a spus Oana Matache.

Oana Matache și iubitul ei au recunoscut că se cunosc de șase luni și s-au întâlnit într-o perioadă când amândoi aveau alti parteneri, dar au mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...